Bli en sterk og energisk mamma

Placeholder Image

Hva hadde det betydd for deg om du kunne få en hverdag fylt med energi og overskudd der du kjenner på treningsglede, matglede og varige resultater? Og hva om du visste akkurat hva du skal spise og trene for å få få mindre vondt i kroppen når du bærer baby, få mer energi etter netter med lite søvn og få kroppen du ønsker deg?

Bli med på onlineprogrammet energisk barselmamma og bli sterkere, strammere og mer energisk uke for uke uten å bruke mye tid på matlaging og treningssenter.

* Passer både for deg som nettop har født, og for deg som har litt større barn men som ikke har kommet i gang med treningen enda. 

JA! JEG VIL VÆRE MED
Placeholder Image
JA! JEG VIL KOMME VÆRE MED

Kjenner du på at du

🌸 Egentlig kunne tenke deg å trene, men vet ikke helt hvor du skal begynne?

🌸 Du kjenner at bekkenbunn og magemusklene ikke er som før og du er usikker på hva du kan trene? Kanskje har du fortsatt litt vondt i bekken etter graviditeten?

🌸 Du har vondt i ryggen, nakken og armene etter mye bæring, byssing av baby og vonde liggestillinger når du sover med babyen.

🌸 Du kjenner også at du sliter litt med å holde motivasjonen oppe over tid når du sover lite, barna blir syke eller huset står på hodet.

🌸 Fremdeles veier litt mer enn du skulle ønske etter en eller flere graviditeter, og du skulle ønske at du var tilbake til normalvekten, at klærne dine passet og at du var fornøyd med kroppen og ditt eget speilbilde?

🌸 Er lei av alle skippertakene som ikke lenger fungerer? Du trenger et opplegg du faktisk kan og vil følge, og da over tid.

Da er onlinekurset “energisk barselmamma” programmet for deg!

JA! JEG VIL VÆRE MED

Dette er hjemmetreningen for deg som:

 • er mamma for første, andre eller tredje gang og som trenger motivasjon for å komme i gang med treningen på en trygg måte.

 • er i mammapermisjon og vil komme i gang med treningen for å få mer energi og overskudd, stramme opp og gå ned i vekt uten å bruke masse tid på treningssenteret.
Placeholder Image
Placeholder Image

 

 • drømmer om en aktiv livsstil som gir deg varige resultater.

 • vil passe inn i de gamle klærne dine igjen, og være fornøyd med kroppen din.

 • er lei av å ha vondter i kroppen, og har lyst til å orke og bære og herje med ungene dine.
JA! JEG VIL VÆRE MED
Placeholder Image

"Energisk barselmamma" er et program for hjemmetrening som gir deg en klar plan for hvordan du kan komme i gang med treningen på en trygg og effektiv måte og få en stram og sterk kropp igjen. Programmet er laget for å passe inn i småbarnslivet der du har perioder med lite søvn, lite egentid og lite tid til trening og matlaging.

Du kan oppnå de resultatene du ønsker deg med korte treningsøkter du kan gjøre hjemme og med å spise mat som også passer for resten av familien. 

Placeholder Image
JA! JEG VIL VÆRE MED

Energisk barselmamma er et online treningsprogram for deg som komme i gang med trening på en trygg og effektiv måte.


Du kan trene når og hvor det passer deg, og du har tilgang til opplegget i ett helt år. 

Dette inneholdet energisk barselmamma:

 • 4 ukers treningsopplegg med treningsvideoer
  som får deg i gang med treningen din hjemme i egen stue eller ute i naturen slik at du får en sterk mammakropp som tåler bæring av baby. Du vil kjenne at du blir sterkere uke for uke og at du strammer opp mage, rumpe og lår. 

  Treningsøktene kommer med videoer som du kan følge gjennom hele økten. Du får meg rett hjem i stua og kan gjøre akkurat det samme som jeg gjør. Jeg forklarer teknikker og teller antall repetisjoner for deg. Det blir som å ha sin egen personlige PT hjemme i stua!


  Du får også kortere videoer der jeg viser jeg noen repetisjoner per øvelser, og du gjennomfører økten i ditt tempo.

 • Infovideoer
  Du lærer hvordan du får kontakt med magemuskler og bekkenbunn etter en graviditet og fødsel, og hva du skal tenke på når du tar opp igjen treningen din på en trygg og effektiv måte.

 • Kondisjon
  Hjelp til å ta opp igjen løpingen din. Når kan du begynne og hvordan skal du trappe opp for å skåne bekkenbunn? Og hvordan kan du trene kondisjon dersom kroppen din ikke er klar for løping enda?

 • Tett oppfølging i lukket Facebookgruppe.
  Her får du svar på alt du lurer på og tilgang til et supert treningsfellesskap med andre mammaer i mammaperm. Dette er en helt fantastisk online barselgruppe!

 • Kosthold 
  Du får tilgang til superherlige og enkle oppskrifter som er raske å lage og forebygger cravings, gir deg masse energi og som får deg ned i vekt på en sunn og god måte.Jeg legger også med noen helt råe bonuser.

Dette betyr ikke at du må trene ekstra mye, men jeg vet av erfaring at bonusene er gode å ha når du har lite tid og i perioder der du er mye sammen med barna dine og har mindre tid for deg selv. 

Bonuser

1. Trening du kan gjøre med babyen din

Her vil du finne treningsleksjoner som viser deg hvordan du kan trene med partner, med baby og med større barn. Her får du virkelig inspirasjon til å kombinere familielivet og treningen.

2. Mobilitetstrening

Du får egne videoer hvor du lærer hvordan du skal tøye hele kroppen og forebygge og bli kvitt smerter og skader.

 

Placeholder Image

Du vil ha tilgang til hele programmet og alle bonusene i ett helt år.

JA! JEG VIL VÆRE MED

Hei, jeg heter Christine

... og jeg brenner for å hjelpe mammaer som deg med å oppnå supre resultater gjennom trening og et bra kosthold. Nøkkelen ligger i å finne en balansert livsstil som du trives med, og som du enkelt kan følge over tid - selv når du som mamma har lite tid.

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. Jeg er også mamma til to små gutter, og jeg har kjent på hvordan det er å ikke trives i min egenkropp etter graviditet. Jeg gikk opp over 20 kilo under begge graviditetene mine. De første 10 kiloene gikk fort av men de siste 10 kiloene satt som limt. Jeg har prøvd flere dietter som jeg ikke har klart å holde over tid, og jeg har vært frustrert over å ikke lykkes.

Jeg har heldigvis funnet en metode som fungerer! Og den lar meg kombinere egentid og trening, bra mat og familietid i en veldig travel og hektisk hverdag. 

Nå har jeg hjulpet over tusen mammaer med å få på plass en bra livsstil som lar seg gjennomføre med full jobb og familie.

Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan oppnå supre resultater, og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle.

Placeholder Image
JA! JEG VIL VÆRE MED

Hva gjør dette kurset annerledes?

Jeg har jobbet med trening, kosthold og mentalt tankesett med småbarnsmødre i over 7 år. Jeg vet hva som er utfordringene du som mamma møter. Jeg har også erfart hvordan det er å gå masse opp i vekt selv, sove ekstremt lite, og ha fulle dager med jobb og familieliv.

Derfor har jeg også løsningene som virker, og lar seg kombinere med at du som mamma har lite tid.

Mammaene jeg har fulgt opp har fått treningsglede og matglede, og de har klart å kombinere et travelt småbarnsliv med en sunn og god livsstil som varer.  Det samme er mulig for deg!

Jeg brenner for at DU skal oppnå de målene du setter deg. Jeg pusher deg når du trenger det og gir deg støtte og oppmuntrende ord når du trenger det. Jeg er her for å heie deg frem slik at du lykkes.

Placeholder Image
JA! JEG VIL VÆRE MED

Fornøydgaranti

Jeg er så trygg på at dette programmet vil gi deg resultater. Dersom du mot formodning likevel ikke er fornøyd får du pengene tilbake innen det har gått 14 dager. 

Placeholder Image

ENGANGSBETALING

kr. 997,-

Ordinær pris kr. 3.997,-

Tilgang til kurset i ett helt år

 • Effektive treningsøkter med video
 • Øvelser for å få kontakt med magemuskler og bekkenbunn
 • Kondisjon/ hvordan komme i gang med løping
 • Tett oppfølging i lukket Facebookgruppe
 • Digge og enkle oppskrifter som gir deg masse matglede
 • Bonus 1: Trening med babyen din
 • Bonus 2: Mobilitetstrening så du unngår og blir kvitt smerter og skader
MELD MEG PÅ

Vanlige spørsmål

Powered by Kajabi