Gratis workshop på nett

Kom tilbake i form; hemmelighetene alle småbarnsmammaer burde vite

JA! JEG VIL VÆRE MED

 

Er du småbarnsmamma og vil komme tilbake i form? Se her! 

Du er i ferd med å lære hemmelighetene til hvordan du kan få tid til trening og et sunt kosthold uten å bruke mye ekstra tid og krefter. 

Jeg heter Christine Lystrup og jeg vil gjerne invitere deg til en eksklusiv workshop på nett med tema "hvordan komme tilbake i form- hemmelighetene alle småbarnsmammaer burde vite".

Workshopen foregår på nett,
onsdag 14. oktober kl. 20.00.
 

Dette vil du lære

🌸 Hvorfor du sliter med å finne motivasjon, og hva du du kan gjøre med det
🌸 Spesifikk start strategi for deg som sliter med å komme i gang
🌸 Hvorfor du småspiser, og hvordan du enkelt unngår det
🌸 Hvordan du kan trene mer, uten å trene mer
🌸 Hvordan ekte digg mat (tenk pannekaker, taco, lasagne etc) hjelper deg ned i vekt
JA! JEG VIL VÆRE MED

Hvis du virkelig vil komme tilbake i form uten å bruke mye tid og krefter, registrer deg på workshopen nå. Jeg viser deg akkurat hvordan du får tid til trening og et bra kosthold når du allerede har lite tid til overs, og jeg lærer deg hva som faktisk fungerer i en travel hverdag som småbarnsmamma. 

ADVARSEL: Det er et begrenset antall plasser på disse treningene, og plassene fylles fort. Workshopen er helt gratis og du lærer mer enn på mange betalte kurs.

Hold av plassen din nå!

JA! JEG VIL VÆRE MED

Workshopen starter om

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Som sett i:

Om Christine Lystrup

Dersom du er mamma og har prøvd flere dietter og treningsprogrammer uten å lykkes så er du på riktig plass. 

Dessverre finnes det utrolig mange trenings- og kostholdsråd der ute som bare ikke fungerer over tid, og som i alle fall ikke lar seg kombinere med at du som mamma har lite tid!

Dersom du har prøvd å komme i gang med trening og et bra kosthold men ikke klart å lykkes over tid, så vil jeg bare si til deg at det ikke er din feil. Det du har lært tidligere om vektnedgang fungerer ikke i praksis.

Løsningen til å gå ned i vekt, få masse energi og trivselskroppen er like foran deg og enklere enn du tror. Jeg lærer deg hvordan du enkelt får en aktiv livsstil med resultater som varer, også når du er en travel småbarnsmamma. 

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. Jeg er også mamma til to små gutter, og jeg har kjent på hvordan det er å ikke trives i sin egen kropp etter graviditet. Jeg gikk opp over 20 kilo under begge graviditetene mine. De første 10 kiloene gikk fort av men de siste 10 kiloene satt som limt. Jeg har prøvd flere dietter som jeg ikke har klart å holde over tid, og jeg var frustrert over å ikke lykkes.

Jeg har heldigvis funnet en super måte å både kombinere egentid & trening, bra mat og familietid i en travel hverdag. 

Tusenvis av mammaer har fått på plass en aktiv livsstil som til og med lar seg gjennomføre med full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan oppnå supre resultater og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle.

JA! JEG VIL VÆRE MED
Close

Legg igjen navn og epost her så er du sikret din plass. 

Ved å legge inn navn og epost får du også ukentlige mail fra meg med trenings- og kostholdsinspirasjon. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke på unsubscribe nederst i mailen.