Gjør dette og føl deg skikkelig bra

oppskrifter Feb 06, 2020

 

Hei på deg fine

I dag er det lillelørdag og vi er halvveis i arbeidsuken. Tiden bare flyr om dagen, og i går tok jeg meg selv i å klemme barna litt ekstra med leggetid. Hvor lenge får jeg lov til å holde rundt de, ligge tett i tett i sengen og lese bok? Jeg elsker de myke kinnene og alle de herlige spørsmålene og betraktningene de kommer med og jeg er så utrolig takknemlig over disse fine små. 

Jeg vil så gjerne holde fast i denne fine tiden. Er det sånn for deg også?


I dag planlegger jeg resten av uken vår: både på jobb og privat.

Vi er i uke 3 av onlinekurset mitt med alle de fine mammaene. Og jeg blir bare så utrolig stolt og glad når deltakerne sender meg meldinger om at de både har mer energi, at de føler seg bra og at de finner både treningsglede og matglede. De som hadde mål om å gå ned i vekt har allerede har gått ned mellom 2 og 3 kilo samtidig som de sier at søtsuget er borte.

Jeg blir gang etter gang så imponert over hvor mye vi kan oppnå på bare 2 uker når vi gjør de riktige tingene. Nøkkelen ligger i å trene effektivt: få tak i flest mulig muskler på hver styrkeøvelse samtidig som vi får opp pulsen. Og spise balanserte måltider med både proteiner, karbohydrater og fett til hvert eneste måltid. Når vi gjør dette får vi masse energi og god metthetsfølelse samtidig som søtsuget forsvinner. Og så får vi penere hud, mer overskudd og en kropp som spiller på lag med oss. 

For meg er det viktig at trening og kosthold er enkelt slik at vi faktisk klarer å gjennomføre når vi som mammaer har mye på planen.
I dag vil jeg dele oppskrift på min og barna sin absolutte favorittsmoothie. Den er så fresh og god, dessuten så metter den lenge. Et perfekt alternativ til å ha med i små flasker i matpakken til barna, og til å ha med i vesken din på jobb.

Bare sjekk den fargen da!

Bland sammen i en blender:

1/2 pose frossen mango
1 banan
1 avokado
1 stooor neve spinat
1 egg
2 dl mandelmelk
Evt vann til ønsket konsistens. 

Jeg lagde denne til nabobarna. De så fargen og spurte "hva er det oppi denne?" Jeg svarte at det bare var gode ting. "Smak og gitt da vel". De smakte og svarte at det var den beste smoothien de hadde smakt. Da kunne jeg avsløre at det både var mango, spinat og avokado oppi. De ble overrasket for de likte jo ikke de grønne grønnsakene. Som det gleder hjertet mitt å få bidra til å ufarliggjøre grønnsaker. 

Prøv den du også og gi meg en lyd om hva du synes. 

Ha en herlig lillelørdag.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.