Treningsdate med mannen

trening Oct 14, 2019
 


Er det noe som har blitt nedprioritert det siste året så er det kjærestetid.

Det har blitt flere kvelder og korte turer sammen i hverdagen, men jeg kan ikke huske sist jeg og mannen var sammen uten barna en hel dag. Hverdager er bra, men det er noe med å pynte seg litt ekstra, dra ut for å spise, legge bort telefon og tv- serier og virkelig prate sammen og bare være kjærester igjen!

Både vi og barna godt av at vi tar oss tid til hverandre. 


I helgen fikk vi barnevakt et helt døgn.

Jeg hadde på meg noe annet enn treningsklær for første gang på lenge. Vi dro til byen og testet den nye Jamie Oliver restauranten som har kommet til Bergen. Vi er skikkelig fornøyd med både lokale, menyen og vinen.

Anbefales!


Dagen etter fikk vi oss en kombinert fjelltur og styrkeøkt.

Før vi fikk barn trente vi mye sammen og gikk ofte på lange turer sammen. Det var det som var den største omleggingen etter at vi fikk barn. Det har blitt færre langturer sammen og nå trener vi ofte hver for oss. Men når begge er hjemme på kveldstid eller vi har barnevakt noen timer liker vi å trene sammen der vi bruker hverandre som vekter. Enten hjemme eller i kombinasjon med tur. 

På fjellturen på søndag trente vi en effektiv økt sammen som jeg vil dele med deg. Gjør hver øvelsekombo annen hver gang til begge har tre runder. Gå så videre til de neste øvelsene og gjør det samme der.

Planke + 10 burpees
Statisk knebøy + 15 sit ups
Statisk knebøy + 10 dips
10 bulgarske utfall
10 roinger

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.