Vil du bli en sterk og energisk mamma?

Placeholder Image
JA! JEG VIL BLI EN ENERGISK MAMMA

Når du blir en energisk mamma vil du kjenne at du får en hverdag fylt av energi, overskudd og velvære. Du får en aktiv livsstil der trening og gode matvalg føles enkelt, selv når du som mamma har lite tid. Du slipper å gå på strenge dietter eller bruke mye tid på treningssenter. Med enkle justeringer kan du få både kroppen du trives i og overskuddet du som mamma trenger.

Jeg følger deg tett hele veien slik at du virkelig lykkes!

Jeg hjelper deg med å nå målene dine

Som mammaer er vi ofte i den berømte tidsklemma, og jeg vet at det kan være utfordrende å sette av tid til trening og matlaging i en travel hverdag.

Men jeg vet også at du vil føle deg skikkelig bra i kroppen din, ha masse overskudd, være sterk nok til å bære på barna uten å få vondt i kroppen, stramme opp og kanskje gå ned noen kilo.

Jeg er tilhenger av at trening og kosthold skal være ENKELT og ikke ta mye tid.  Derfor har jeg laget onlinekurset energisk mamma. 

Energisk mamma er for deg som vil trene effektivt og lage sunn og god mat som gjør at du oppnår store resultater uten å bruke mye tid.

Jeg har hjulpet over tusen mammaer med å få på plass en livsstil som lar seg gjennomføre med permisjonlivet eller full jobb og familie, og som gir dem varige resultater de tidligere bare kunne drømme om.

Nå vil jeg hjelpe deg også!

Placeholder Image

Kjenner du på at du


🌸 Er sliten etter en lang dag på jobb, og du kjenner at dørstokkmila er litt lang når barna er lagt?


🌸 Egentlig kunne tenke deg å trene, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Du merker også at du sliter litt med å holde motivasjonen oppe over tid når du sover lite, barna blir syke eller huset står på hodet.

🌸 Fremdeles veier litt for mye etter en eller flere graviditeter, og du skulle ønske at du var tilbake til normalvekten, at klærne dine passet og at du var fornøyd med kroppen din?

🌸 Er lei av alle skippertakene som ikke lenger fungerer? Du trenger et opplegg du faktisk kan og vil følge, og da over tid.

Da er onlinekurset “Energisk mamma” programmet for deg!

JA! JEG VIL BLI EN ENERGISK MAMMA

Dette er et rått onlinekurs for deg som:

 • er mamma for første, andre eller tredje gang og som trenger motivasjon for å komme i gang med treningen.

 • Det er en stund siden du har født, men du sliter med å gå ned de siste kiloene.

 • vil stramme opp og gå ned i vekt - uten å gå på diett, bruke masse tid på matlaging eller på treningssenteret.
Placeholder Image
Placeholder Image

 

 • drømmer om en aktiv livsstil som gir deg varige resultater.

 • drømmer om å passe inn i de gamle klærne dine igjen, og være fornøyd med kroppen din.

 • er lei av å ha vondter i kroppen, og har lyst til å orke og bære og herje med ungene dine.

Energisk mamma er et program som gir deg en klar plan for hvordan du kan komme i gang med treningen, gå ned i vekt, bli sunnere og få en stram og sterk kropp. Treningen er tilpasset nivået du er på, enten om det er lenge siden du har trent eller om du har trent regelmessig og trenger en boost i treningen din. 

Dette er programmet du klarer å gjennomføre også når du er midt i tidsklemma i mammalivet.

Placeholder Image

Trening

6 ukers treningsplan for effektive økter til hjemmetrening. Alle øktene kommer med videoer som du kan følge. Programmene passer både for deg som er nybegynner og for deg som er godt trent.

Placeholder Image

Kosthold

Ukesmenyer som du kan følge uke for uke med oppskrifter som gir deg matglede og en sunn, sterk og slank kropp på 1-2-3. Maten passer for hele familien.

Placeholder Image

Tett oppfølging

Supertett oppfølging i lukket gruppe slik at du får varige resultater. Jeg følger deg hele veien slik at du får implementert de grepene som gir deg varige resultater.

JA! JEG VIL BLI EN ENERGISK MAMMA

Se hva tidligere deltakere har oppnådd

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
JA! JEG VIL BLI EN ENERGISK MAMMA

Dette vil du oppnå


Du vil komme i gang en gang for alle og får varige resultater.  
Endelig vil det være slutt på den evige runddansen der du kommer i gang med trening og et bra kosthold, før du faller av og begynner på nytt igjen - og igjen - og igjen. Du vil nå få den aktive livsstilen du vil ha, som gir deg varige resultater.

Nok energi til å være 100 % mamma og 100 % på jobb
Du får strategiene til hvordan du kan gjøre små grep i hverdagen din som gjør at du får overskudd til å være 100% på jobb OG 100% mamma. Ikke en av delene. I tillegg vil du ha nok energi til å være med venner og mannen din etter at barna er lagt.

Økt mestringsfølelse og masse treningsmotivasjon
Du vil få masse motivasjon til å gjennomføre målene du setter deg! Du vil vite akkurat hva du bør tenke når du møter motgang, slik at du ikke gir opp.

Gå ned i vekt!
Endelig vil du gå ned de kiloene som har limt seg på etter graviditeten. Tenk hvor deilig det blir å smette inn i de gamle jeansene dine igjen. Du føler deg skikkelig bra: også naken.

Rå resultater med få, men effektive økter et par ganger i uken
Med enkle, men effektive øvelser hjemme i din egen stue et par ganger i uken, vil du få rå treningsresultater. Det som er viktig er at du har en realistisk plan du klarer å gjennomføre. Det har du nå! 

Få et sunnere kosthold
Du lager nå enkel sunn og god mat til deg og familien slik at du endelig får en stram kropp med flatere mage, mindre cellulitter, penere hud og masse energi til å gjøre de tingene som er viktig for deg.

JA! JEG VIL BLI EN ENERGISK MAMMA
Placeholder Image

Energisk mamma er online trenings- og kostholdsprogram 


Du får tilgang til en egen kursportal der du får tre treningsøkter i uken over 6 uker, ukesmenyer og deilige oppskrifter. Denne kursportalen har du tilgang til i ett helt år. 
Du kan derfor trene etter programmene om og om igjen og bruke kostplanene og oppskriftene i lang tid og få videre fremgang. Treningen passer både for deg som er ny og mer erfaren. 

Jeg følger deg tett gjennom lukket Facebookgruppe slik at du når målene dine, også over tid. I Facebookgruppen får du masse motivasjon og oppbacking.

Placeholder Image

1. Hjemmetrening

Du får 6 ukers treningsplan med 3 treningsøkter i uken som du kan gjøre hjemme eller ute i naturen, Jeg har lagt opp treningen slik at du også får god effekt av kun en økt i uken.

Alle treningsøktene kommer med videoer. Der får du treninger som du kan følge gjennom hele økten. Du får meg rett hjem i stua og kan gjøre akkurat det samme som jeg gjør. Jeg forklarer teknikker og teller antall repetisjoner for deg. Det blir som å ha sin egen personlige PT hjemme i stua!

Placeholder Image

2. Kosthold

For å få mer energi og synlige resultater der du strammer opp og går ned i vekt så spiller kostholdet en stor rolle.

Derfor får du dagsmenyer som du kan følge uke for uke, og nesten 100 oppskrifter som passer for familien. Menyene er varierte med sunne og gode oppskrifter, og du vil aldri lure på hva du skal spise.

Med bare å gjøre noen få endringer i matveien vil du oppleve at du får penere hud, stabilt med energi, masse overskudd, mindre cellullitter og en strammere kropp.

Placeholder Image

2. Tett oppfølging

Du får tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du får supertett oppfølging. Denne gruppen er gull å ha når du skal komme i gang med treningen og et bedre kosthold. 

Vi heier på hverandre, jubler sammen når du når målene du har satt og hjelper deg når du står fast. Her kan du f.eks sende melding og stille spørsmål når du står i butikken og ikke vet hva du skal velge eller be om tilpasninger om du har lite tid og trenger tips til quick fix treningsøkter og måltider.

Placeholder Image

Det som er beskrevet over er alt du trenger for å få en varig, aktiv livsstil som du vil elske.  

Men jeg legger også med noen helt råe bonuser. Dette betyr ikke at du må trene ekstra mye, men jeg vet av erfaring at bonusene er gode å ha når du har lite tid og i perioder der du er mye sammen med barna dine og har mindre tid for deg selv. Og så blir det enklere for deg å legge til nye elementer til treningen din etter de første 8 ukene er gjennomført. 

Bonuser

 

1. Trening du kan gjøre med familien

Her vil du finne treningsleksjoner som viser deg hvordan du kan trene med partner, med baby og med større barn. Her får du virkelig inspirasjon til å kombinere familielivet og treningen.

2. Mobilitetstrening

Du får egne videoer hvor du lærer hvordan du skal tøye hele kroppen og forebygge og bli kvitt smerter og skader.

3. Trening for travle dager

Noen dager er bare supertravle. Da trenger vi noen raske, men effektive løsninger. Med disse treningvideoene på 10- 15 minutter får du trent raskt og effektivt, slik at du får resultater selv når du har dårlig tid.

Placeholder Image

Du vil ha tilgang til hele programmet og alle bonusene i ett helt år, og kan derfor tilpasse programmet helt til din livsstil.

JA! JEG VIL BLI EN ENERGISK MAMMA

Hei, jeg heter Christine

... og jeg brenner for å hjelpe mammaer som deg med å oppnå supre resultater gjennom trening og et bra kosthold. Nøkkelen ligger i å finne en balansert livsstil som du trives med, og som du enkelt kan følge over tid - selv med full jobb og familie.

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og har jobbet med trening og kosthold for mammaer på fulltid i 7 år. Jeg er også mamma til to supre gutter, og jeg har kjent på hvordan det er å ikke trives i min kroppen min etter graviditet. Jeg gikk opp over 20 kilo under begge graviditetene mine, og jeg syntes det var utfordrende å finne tid og overskudd til trening etter at jeg ble mamma. 

Jeg har heldigvis funnet en metode som fungerer! Og den lar meg kombinere egentid og trening, bra mat og familietid i en veldig travel og hektisk hverdag. Dessuten er søtsuget jeg hadde helt borte.

Nå har jeg hjulpet over tusen mammaer med å få på plass en bra livsstil som lar seg gjennomføre med full jobb og familie.

Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan oppnå supre resultater, og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle.

Placeholder Image

Hva gjør dette kurset annerledes?

Jeg har jobbet med trening, kosthold og mentalt tankesett med småbarnsmødre på fulltid i 7 år. Jeg vet hva som er utfordringene du som mamma møter. Jeg har også erfart hvordan det er å gå masse opp i vekt selv, sove ekstremt lite, og ha fulle dager med jobb og familieliv.

Derfor har jeg også løsningene som virker, og lar seg kombinere med at du som mamma har lite tid.

Mammaene jeg har fulgt opp har fått treningsglede og matglede, og de har klart å kombinere et travelt småbarnsliv med en sunn og god livsstil som varer.  Det samme er mulig for deg!

Jeg brenner for at DU skal oppnå de målene du setter deg. Jeg pusher deg når du trenger det og gir deg støtte og oppmuntrende ord når du trenger det. Jeg er her for å heie deg frem slik at du lykkes.

JA! JEG VIL BLI EN ENERGISK MAMMA

Fornøydgaranti

Jeg er så trygg på at dette programmet vil gi deg resultater. Dersom du mot formodning likevel ikke er fornøyd får du pengene tilbake innen det har gått 14 dager. 

Placeholder Image

Hele kurset med bonusene har en verdi på kr. 8.997,-

Din pris er kr. 3.997,- som engangsbetaling eller 1.449,- kr som 3 månedlige betalinger.

 

ENGANGSBETALING

kr. 3.997,-

Beste pris

Tilgang til kurset i ett helt år

 • 6 uker hjemmetrening 
 • Totalt 40 treningsvideoer 
 • Kostholdpakke med ukesmenyer, handlelister og nesten 100 oppskrifter
 • Tett oppfølging i lukket Facebookgruppe med masse oppbacking, livesendinger og svar på alle dine spørsmål
 • Bonus 1: Trening med familien
 • Bonus 2: Mobilitetstrening så du unngår og blir kvitt smerter og skader
 • Bonus 3: Trening for travle dager  
MELD MEG PÅ

DELBETALING

Kr. 1.449,-

3 månedlige betalinger

Tilgang til kurset i ett helt år

 • 6 uker hjemmetrening 
 • Totalt 40 treningsvideoer 
 • Kostholdpakke med ukesmenyer, handlelister og nesten 100 oppskrifter
 • Tett oppfølging i lukket Facebookgruppe med masse oppbacking, livesendinger og svar på alle dine spørsmål
 • Bonus 1: Trening med familien
 • Bonus 2: Mobilitetstrening så du unngår og blir kvitt smerter og skader
 • Bonus 3: Trening for travle dager
MELD MEG PÅ

Vanlige spørsmål

Powered by Kajabi