5 steg til en balansert livsstil

med enkle grep som gir deg mer glede, energi og god helse.

LAST NED HEFTET GRATIS HER

Jeg er opptatt av helhetlig helse der både regelmessig trening, sunn mat, gode relasjoner, god søvn og tid i naturen henger sammen. Samtidig brenner jeg for at disse verktøyene brukes på en måte som gir deg energi og glede i stedet for at det blir nok en uoverkommelig ting på "to do lista". 

Jeg har laget en gratis guide til deg med 5 enkle steg til en balansert livsstil du vil elske!

Last ned guiden gratis og få

  • 5 enkle steg til en balansert livsstil med mer energi & glede, velvære og god helse UTEN stress, diett eller strenge treningsprogrammer
  • Stegene som gir deg varige endringer
  • 8 digge, superenkle og næringsrike oppskrifter
  • 2 effektive treningsøkter

Hei, jeg er Christine

og jeg er sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. 

Jeg brenner for helhetlig helse der både trening, kosthold, tid i naturen, søvn og gode relasjoner spiller sammen.

All fysisk aktivitet tells. Bruk den tiden du har tilgjengelig. Det trenger ikke være en lang og tung økt. Gå en tur. Lek med barna. Jogg rolig i 10-15 minutter ute i naturen. Gjør en kort styrketrening hjemme. Senk listen! 

Det sammen gjelder et godt kosthold. Du må ikke snu opp ned på alt eller tenke at alt skal være perfekt. Alle tiltak du gjør er med på å booste helsa di. Litt mer grønnsaker til hvert måltid. Litt mer råvarer. Litt mer hjemmelaget. ALLE endringer du gjør vil være med på å gjøre kroppen din sterkere. 

Jeg er gründer bak Bergen utetrening og online hjemmetrening og har gjennom de siste 9 årene hjulpet tusenvis av damer med å finne treningsglede og matglede i tidsklemma slik at de kan oppnå målene sine på en effektiv måte. Jeg gleder meg til å hjelpe deg med å oppnå det samme.

LAST NED HEFTET GRATIS HER

Som sett i

Close

Legg igjen navn og epost her så får du tilsendt guiden gratis på epost.

Ved å legge inn navn og epost får du også ukentlige mail fra meg med trenings- og kostholdsinspirasjon. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke på unsubscribe nederst i mailen.