Gratis online inspirasjonsforedrag

Få masse energi og kroppen du ønsker deg uten å telle kalorier, gå på dietter eller bruke mye tid på trening

JA! JEG VIL VÆRE MED

Vil du gå høsten i møte med masse energi og godfølelse?

Hva om jeg fortalte deg at du ikke trenger å telle kalorier, gå på strenge dietter eller bruke mye tid på trening for å oppnå varige resultater? 

En sunn livsstil skal være lett og noe som DU trives med!

Jeg viser deg akkurat hvordan du får tid til trening og et bra kosthold når du allerede har lite tid til overs, og jeg lærer deg hva som faktisk fungerer i en travel hverdag. 

Små endringer kan utgjøre en stor forskjell så lenge vi gjør de riktige endringene. Meld deg på foredraget så hjelper jeg deg med å komme i gang.

Sted: Der du har tilgang til nett
Tid: Når det passer deg

Dette er et opptak slik at du kan se foredraget akkurat når og hvor det passer deg. Du vil få tilsendt mail med opptaket etter at du har registrert deg, og du har tilgang til opptaket 48 timer!

JA! JEG VIL VÆRE MED

Som sett i:

Om Christine Lystrup

Dersom har prøvd flere dietter og treningsprogrammer uten å lykkes så er du på riktig plass. 

Dessverre finnes det utrolig mange trenings- og kostholdsråd der ute som bare ikke fungerer over tid, og som i alle fall ikke lar seg kombinere med at du har lite tid!

Dersom du har prøvd å komme i gang med trening og et bra kosthold men ikke klart å lykkes over tid, så vil jeg bare si til deg at det ikke er din feil. Det du har lært tidligere om vektnedgang fungerer ikke i praksis.

Løsningen til å gå ned i vekt, få masse energi og trivselskroppen er like foran deg og enklere enn du tror. Jeg lærer deg hvordan du enkelt får en aktiv livsstil med resultater som varer. 

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. 

Jeg har hjulpet tusenvis av kvinner som har fått på plass en aktiv livsstil som til og med lar seg gjennomføre med både full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan oppnå supre resultater og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle.

JA! JEG VIL VÆRE MED
Close

Legg igjen navn og epost her så får du tilsendt opptak til innboksen din.

Ved å legge inn navn og epost får du også ukentlige mail fra meg med trenings- og kostholdsinspirasjon. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke på unsubscribe nederst i mailen.