Sunnere julesnop

Det er snart jul, og i førjulstiden hører det med litt ekstra kos. Med disse digge oppskriftene kan du kose deg litt hver dag frem mot jul.

 

 

Hva er vel bedre enn å krype opp i sofaen og tulle seg inn i et teppe, lene seg tilbake, høre på julemusikk og nyte en kopp kakao og mandarin? 
Slike øyeblikk er hverdagsmagi spør du meg.
I dette heftet vil jeg dele noen av våre sunnere favoritter med deg, slik at du kan kose deg litt ekstra hver dag frem mot jul.
Julesnopet smaker fantastisk, er enkelt å lage og du finner alle ingrediensene i vanlig matbutikk. 
 

Dersom du er mamma og har prøvd flere dietter og treningsprogrammer uten å lykkes så er du på riktig plass. 

Dessverre finnes det utrolig mange trenings- og kostholdsråd der ute som bare ikke fungerer over tid, og som i alle fall ikke lar seg kombinere med at du som mamma har lite tid!

Dersom du har prøvd å komme i gang med trening og et bra kosthold men ikke klart å lykkes over tid, så vil jeg bare si til deg at det ikke er din feil. Det du har lært tidligere om vektnedgang fungerer ikke i praksis.

Løsningen til å gå ned i vekt, få masse energi og trivselskroppen er like foran deg og enklere enn du tror. Jeg lærer deg hvordan du enkelt får en aktiv livsstil med resultater som varer, også når du er en travel småbarnsmamma. 

Tusenvis av mammaer har fått på plass en aktiv livsstil som til og med lar seg gjennomføre med full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan oppnå supre resultater og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle.

Close

Legg igjen navn og epost her så får du tilsendt oppskriftsheftet helt gratis.

Ved å legge inn navn og epost får du også mail fra meg med trenings- og kostholdsinspirasjon. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke på unsubscribe nederst i mailen.