Sprek med Christine- kjernesterk

Bli med på 14 dager challenge og få en råsterk kjerne. Korte & effektive treningsøkter du kan gjøre hjemme og tett oppfølging slik at du klarer å gjennomføre.

JA! JEG VIL VÆRE MED TIL EN RÅ INTROPRIS

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Vi starter mandag 31. oktober.

Meld deg på, tren med oss og få en råsterk mage. Alt du trenger er 10 min 3 dager i uken og en treningsmatte.

Dersom du har lite tid, men likevel vil komme i gang med trening så er denne magechallengen et supert sted å starte!

God kontakt med magemusklene våre er viktig når vi trener. Når du klarer å skru på magen ordentlig når du trener vil du få mer effekt av treningen din og samtidig gi deg god holdning, balanse, kroppsstyrke og stabilitet!

Dessuten er en sterk kjerne superviktig i alle dagligdagse gjøremål som å vaske hus, bære barn og tunge handleposer.

Og hvem ønsker seg vel ikke en godt trent mage?

Gjennom 9 år som trener har jeg sett at mange sliter med god kontakt med magemuskler- spesielt etter graviditet eller en periode med mye stillesitting og mindre aktivitet. 

Og DET skal vi gjøre noe med i dette 14 dagers challengen slik at DU får en sterk kjerne som hjelper deg i en travel hverdag!

Dette er for deg som vil: 

🌸 Ha en sterk mage UTEN å bruke mye tid på treningssenter 

🌸 Vil komme i god kontakt med magemusklene dine - perfekt etter graviditet (både om du er i mammaperm OG om det er lenge siden du var gravid) eller etter en periode med mindre trening

🌸 Bli kvitt smerter og spenninger i hofter, rygg, nakke & skuldre

🌸 Vil ha enda mer effekt av treningen din 

🌸 Vil finne treningsGLEDE og oppdage hvor enkelt og effektivt du kan trene hjemme

Dette får du:

Abs on fire treningsøkter

6 supereffektive "abs on fire" treningsøkter som gir deg sterk mage på 1-2-3. Vi trener sammen live mandager, onsdager og fredager i to uker. Kan du ikke trene med oss live så blir øktene lagt ut som opptak slik at du kan trene akkurat når og hvor det passer deg. 

Du har tilgang til alle øktene i ett helt år!

Effektive øvelser

Du får nøye beskrivelse av hvordan du "skrur på" magen både når du trener og løfter ting i hverdagen. Du får effektive øvelser der du klarer å automatisere god kontakt med kjernen, og du vil kjenne en stor effekt i løpet av bare 2 uker.

Tett oppfølging

Tilgang til lukket Facebookgruppe med tett oppfølging, masse motivasjon og inspirasjon og mine beste tips for trening i en travel hverdag. Her får du din egen heiagjeng og alt du trenger for å komme i gang med varige endringer.

JA! JEG VIL VÆRE TIL EN RÅ INTROPRIS

Som sett i

Om Christine Lystrup

Dersom du har prøvd flere dietter og treningsprogrammer uten å lykkes så er du på riktig plass. 

Dessverre finnes det utrolig mange trenings- og kostholdsråd der ute som bare ikke fungerer over tid, og som i alle fall ikke lar seg kombinere med en travel hverdag.

Dersom du har prøvd å komme i gang med trening og et bra kosthold men ikke klart å lykkes over tid, så vil jeg bare si til deg at det ikke er din feil. Det du har lært tidligere om å gå ned i vekt, få masse energi og trivselskroppen fungerer bare ikke i praksis.

Det handler om å gjøre små endringer du både har lyst og tid til å følge- over tid! Du kan nyte god mat også om du vil ned i vekt. Det holder også å trene korte & effektive treningsøkter noen få ganger i uken og likevel få fremgang uke for uke.

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. Jeg er også mamma til to små gutter, og har virkelig fått kjenne på tidsklemma

Jeg har heldigvis funnet en super måte å både kombinere egentid & trening, bra mat og familietid i en travel hverdag. Tusenvis av kvinner har fått på plass en aktiv livsstil som til og med lar seg gjennomføre med full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg også hvordan du også kan oppnå supre resultater og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle.

JA! JEG VIL VÆRE MED

Sprek med Christine - kjernesterk

Meld deg på nå! Normal pris kr. 497,-. Din pris er kun kr. 197,- Tilgang til alt innhold i ett helt år.

Engangsbeløp!

Kr. 197,-

Normal pris er kr. 497,- Du betaler kun kr 197,-

6 effektive "abs on fire" treningsøkter. Tren når og hvor det passer deg

Konkrete øvelser og tips til hvordan få kontakt med magen igjen

Tett oppfølging i lukket Facebookgruppe

Tilgang til alt innhold i ett år.

JA! JEG VIL VÆRE MED
Close

Legg igjen navn og epost her så er du sikret din plass. 

Ved å legge inn navn og epost får du også ukentlige mail fra meg med trenings- og kostholdsinspirasjon. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke på unsubscribe nederst i mailen.