Kostholdsveiledning

Vil du ha hjelp med å få et sunt og variert kosthold som DU trives med?

Kostholdsveiledning kan være nyttig for deg som ønsker å

  • få bedre helse
  • forebygge livsstilssykdommer
  • gå ned eller opp i vekt 
  • få bedre treningsresultater med riktig ernæring
  • redusere mageplager 
  • få et godt forhold til mat

Jeg tilbyr kostholdsveiledning online via zoom og på kontoret mitt i Fjøsangerveien 51 ved Danmarksplass kiropraktorklinikk.

Førstegangskonsultasjon:
For at jeg skal kunne hjelpe deg best mulig starter vi med en samtale der vi snakker om hva du ønsker hjelp til. Vi snakker om hvordan kostholdet ditt er pr. i dag, evt. utfordringer du har rundt kosthold og om din helse og fysisk aktivitet. Konsultasjonen vil gi grunnlag for videre kostholdsråd som imøtekommer dine personlige ønsker og behov, samtidig som vi sørger for at du får et sunt og variert kosthold som du trives med.

Individuell Kostholdsplan: 
I etterkant av førstegangskonsultasjonen lager jeg en kostholdsplan som passer din livsstil og hverdag, og som hjelper deg med å nå målene dine. Det blir lagt opp til et råvarebasert kosthold som er i samråd med Helsedirektoratet sine kostholdsanbefalinger. Ved ønske og behov kan du en periode føre matdagbok som vi ser på sammen slik at vi kan gjøre justeringer der det trengs samtidig som jeg vil gi deg oppfølging rundt de områdene som er utfordring for deg.

Oppfølgingskonsultasjon:

Vi går igjennom hvordan det har gått etter samtalen og snakker om hva som evt. har vært utfordrende og hva som har gått bra. Vi gjør endringer i kostplanen sammen dersom det er behov for det. Oppfølgingskonsultasjoner skal gi deg videre inspirasjon og motivasjon for å nå målene dine. 

 

Priser:
Konsultasjonene varer 45 min.
 
*Avbestilling må skje senest 24 timer før avtale. Ikke avbestilt time må betales i sin helhet.

Samtale for kostholdsveiledning: kr. 550,-
Kostholdsplan tilpasset deg: kr. 950,-

Du velger selv om du ønsker å ha samtale med meg på kontoret mitt i lokalene til Danmarksplass Kiropraktorklinikk i Fjøsangerveien 51 eller online via zoom.

Det er 3 parkeringsplasser merket med «P for besøkende til Fjøsangerveien 51» rett utenfor bygget. I tillegg er det parkering i P-hus under Coop butikken i Solheimsgaten like nedenfor klinikken, samt i Solheimsviken Næringspark.

 

Booking av time, KLIKK HER

Ved spørsmål, send mail til [email protected] eller sms til 95871999

Hei, jeg er Christine

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. De siste 9 årene har jeg drevet Bergen utetrening på fulltid samtidig som jeg har jobbet med kostholdsveiledning og personlig trening online. Fra januar 2023 finner du meg også i lokalene til Danmarksplass Kiropraktorklinikk der jeg har kontor og treningsrom.   

Jeg brenner for at du skal finne treningsglede og matglede slik at du tar gode valg for deg selv som du trives med over tid. Regelmessig trening og et godt kosthold skal etter min mening være noe som bidrar til at du har mer overskudd til hverdagen, god helse og en kropp du trives i. 

 

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen