Christinelystrup.no

"STERK OG ENERGISK MAMMA"

Online trening og kosthold. Påmelding er kun åpen ett par ganger i året. Ta kontakt for å stå på uforpliktende venteliste.

JA! JEG VIL VÆRE MED

TRENING OG KOSTHOLD FOR DEG SOM ER EN TRAVEL SMÅBARNSMAMMA

I en travel hverdag med jobb, barn, familieliv og fritidsaktiviteter kan det være vanskelig å finne tid og ork til trening og et bra kosthold. Du har ikke så mye tid til overs, og som mamma er det ekstra viktig å kunne få gode treningsresultater uten å bruke timesvis på trening og matlaging. Jeg viser deg hvordan du enkelt kan trene hjemme i din egen stue eller ute i naturen og få helt råe treningsresultater på kun 10-30 minutter med trening ett par ganger i uken, og hvordan du lager sunn og god mat til deg og familien din uten å stå timesvis på kjøkkenet slik at du endelig oppnår de resultatene du lengter etter.

Se for deg at: 
- Du har masse overskudd i hverdagen, også etter en lang dag på jobb.
- Du føler deg sterk og komfortabel i egen kropp.
- Du stråler av selvtillitt.
- Du er en aktiv mamma som har masse energi til å ta del i barnas lek.
- Du går ned de kiloene som har sneket seg på i det siste uten å ofte mye tid og all kos.
- Har en aktiv livsstil som varer.
- Finner sunn matglede. 

Dette er treningen og kostholdet som virker!

I denne medlemsportalen får du:

Styrke- og kondisjonstrening

Effektive treningsøkter som du kan gjennomføre i egen stue, ute i naturen eller på ferie. Du trenger ingen utstyr og øvelsene blir vist i ulike vanskelighetsgrader; fra nybegynner til trent. Du finner mapper med trening for travle dager med treningsøkter på under 10 minutter, effektive treningsøkter for hele kroppen, trening med utstyr, trening med barna eller en partner, kondisjonstrening, mobilitetstrening etc... Alt du trenger for en aktiv hverdag med trening som gir resultater.

For deg som er i permisjon finner du eget treningsopplegg tilpasset tiden etter graviditet og fødsel som tar hensyn til evt. delte magemuskler og som er skånsom mot bekkenbunn.  

Her finner du treningen jeg har i utegruppene mine i Bergen som har vært en stor suksess i over 5 år. 

Tett oppfølging

Du får tilgang til lukket gruppe sammen med meg og de andre deltakerne.

Denne gruppen er gull å ha i ryggen når du skal komme i gang med trening og et bra kosthold, og få gode vaner som varer over tid.

Her svarer jeg på alt du måtte lure på, backer deg opp når du trenger det og jubler sammen med deg når du når målene dine. Jeg følger deg tett hele veien slik at du lykkes og får de resultatene du ønsker deg. 

I tillegg trener jeg live sammen med deg hver uke slik at du hele tiden får nye treningsøkter.

 

Kosthold

Hva du spiser har utrolig mye å si for hvordan du føler deg, om du har nok energi til å være på topp gjennom dagen og for å føle deg vel i egen kropp. 

Du får dagsmenyer med oppskrifter på alle dagens måltider som du kan følge uke etter uke. Du lærer hvordan du kan spise for å nå de resultatene du ønsker deg og får stabil energi gjennom dagen.

Du får en haug med supre oppskrifter på digge frokoster, lunsjer, middager, kveldsmater og smoothier. Du finner også oppskrifter på sunnere varianter av godis.

I medlemsportalen ligger også en super forelesning om hvordan legge opp kostholdet ditt for å få stabilt med energi gjennom dagen. 

 

Få den energien du trenger

Pris pr.måned uten bindingstid: NOK 449,- (NOK 333,- om du betaler for et helt år med en gang). Påmelding stenger søndag 29. september.

Kr. 449,-

pr. mnd. uten bindingstid

MELD MEG PÅ

Kr. 3 990,-

engangsbetaling for ett helt år

MELD MEG PÅ

Oppnå varige resultater

JA! JEG VIL VÆRE MED

DETTE FÅR DU:

#1: For deg som er mamma i permisjon - Få samme barselstreningsopplegg som jeg har hatt i Bergen i 5 år som har blitt en supersuksess for mødre i permisjon. Treningen er tilpasset tiden etter graviditet og fødsel og tar hensyn til evt. delte magemuskler og at bekkenbunn har vært utsatt for stor belastning under graviditet og fødsel. Jeg guider deg trygt gjennom treningen der jeg filmer hele øktene og forklarer teknikk og hva du må tenke på når du tar opp treningen din. 

#2: - Fullkroppsøkter der jeg trener sammen med deg gjennom hele økten og forklarer teknikk, og fullkroppsøkter der jeg viser øvelsene og du gjennomfører i eget tempo. 

#3: - Trening for travle dager. Treningsøkter som er gjort unna på 10 minutter.

#4: Treningsvideoer du kan gjøre med familien: 
- Tren med partner
- Tren med baby
- Tren med større barn

#5: Treningsvideoer med mobilitetsøkter - Tøy gjennom hele kroppen og forebygg og bli kvitt smerter og skader.

#6: Komplett kostholdspakke med forslag til 2 dagsmenyer og mange herlige oppskrifter som gir deg energi gjennom hele dagen. 

#7: Tett oppfølging av meg i lukket FBgruppe. Ukentlig live-treningsøkt der vi trener sammen. Økten blir lagret i gruppen slik at du kan trene på et senere tidspunkt dersom du ikke kan være med på direkten. 

Total verdi kr. 9.990,- 
Din pris kun kr. 3.990,- som engangsbetaling (da blir månedspris kun kr. 333,-) eller kr 449,- som lav månedspris.

 

VÆR RASK OG SIKRE DEG BONUSEN DIN

Du får tilgang til kurset "sterk og energisk mamma" med på kjøpet

Du får 3 nye treningsøkter hver uke i 6 uker der du får et komplett treningsopplegg med treningsplaner og treningsvideoer du kan følge fra uke til uke og hele tiden få fremgang+ supertett oppfølging av meg online slik at du lykkes med treningen din. Du har tilgang til onlineopplegget og den lukkede gruppen i ett helt år. Du kan spør om alt du lurer på og på og får masse support på veien slik at du har alt som skal til for at du skal lykkes. (Verdi kr. 3.990,-). 

Tren i naturen: hjemme i egen stue

Du vil få nye treningsøkter i nye, vakre utsikter hver uke og få råe resultater.

 

Få den energien du trenger

Pris pr.måned uten bindingstid: NOK 449,- (NOK 333,- om du betaler for et helt år med en gang). Påmelding stenger søndag 29. september

Kr. 449,-

pr.måned uten bindingstid

MELD MEG PÅ

Kr. 3 990,-

engangsbetaling for ett helt år

MELD MEG PÅ

Fornøydgaranti

Jeg er trygg på at dette er treningen som vil gi deg resultater om du følger opplegget med meg. Dersom du har gjennomført opplegget meg i 14 dager og likevel ikke er fornøyd får du pengene tilbake. 

"Da jeg begynte å trene med Christine var det noen år siden jeg hadde hatt gode treningsrutiner, og slet med motivasjon for å komme i gang igjen. Gjennom treningen med Christine kom jeg inn i en god rytme, og jeg har fortsatt å trene med henne fordi det er utrolig gøy! Man får god oppfølging, stor variasjon av øvelser, det er sosialt og så er det fantastisk å trene ute i naturen. Jeg har blitt mamma til to små siden jeg startet, og etter begge svangerskapene har trening med Christine hjulpet meg å finne tilbake til både form og treningsvaner. Viktigst av alt er likevel at det har bidratt til en sterk mammakropp, som tåler både bæring og byssing av baby og herjing og løping med 3-åringen! "

Brita Bolstad

 

Jeg elsker å hjelpe mammaer med å oppnå supre resultater av trening og et bra kosthold. Nøkkelen ligger i å finne en balansert livsstil som du trives med og som du enkelt kan følge over tid selv med full jobb og familie.

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. Jeg er også mamma til to små gutter, og jeg har kjent på hvordan det er å ikke trives i sin egen kropp etter graviditet. Jeg gikk opp over 20 kilo under begge graviditetene mine. De første 10 kiloene gikk fort av men de siste 10 kiloene satt som limt. Jeg har prøvd flere dietter som jeg ikke har klart å holde over tid, og jeg var frustrert over å ikke lykkes.

Jeg har heldigvis funnet en super måte å både kombinere egentid & trening, bra mat og familietid i en travel hverdag. 

Nå har jeg hjulpet over tusen mammaer med å få på plass en bra livsstil som til og med lar seg gjennomføre med full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan oppnå supre resultater og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle. 

JEG VIL VÆRE MED

Lurer du på noe? Se i listen her:

Kroppen trenger tid etter graviditet og fødsel til å hente seg inn igjen. Det er store forskjeller for når man kan oppta treningen igjen. De generelle retningslinjene er at man skal vente med trening de første 6 ukene etter fødsel. Etter dette er det avhengig av hvordan du føler deg etter graviditet og fødsel, og om du har kontakt med bekkenbunnsmuskulatur og magemuskler igjen. Hør veldig gjerne med din fastlege/ en fysioterapeut som jobber med området om du er usikker, evt ta kontakt meg meg på mail til [email protected] for råd. I den første treningsfilmen i kurset snakker jeg om hva du skal tenke på når du trener etter graviditet og fødsel, og du finner en bonusvideo der jeg snakker mer om temaet. Du finner også et komplett treningsopplegg for deg som er i permisjon som tar hensyn til delte magemuskler og som er skånsom mot bekkenbunn.

Treningsopplegget er lagt opp slik at du trener etter eget nivå uansett form og treningserfaring. Utførelsene av øvelsene vil bli nøye forklart i treningsvideoene i dag 1 hver uke, og jeg viser alle øvelsene i ulikt nivå.

Ja, dette passer også for deg som er godt trent. Jeg viser alle treningsøvelsene i ulikt nivå. Dersom du er trent fra før gjennomfører du tyngste variant. Du kan også bruke vekter (evt en vekt laget av en sekk med bøker) om du ønsker at treningen skal være enda tyngre.

Nei, alle treningsøktene kan gjennomføres hjemme i egen stue uten ekstra utstyr. Jeg har 1 treningsøkt der vi bruker strikk i treningen. Her kan du velge å trene uten strikk, og heller bruke en vekt laget av f.eks en flaske med vann. 

Du har tilgang til kurset i ett helt år, og du kan trene opplegget flere runder og fremdeles få god fremgang. 

Dette må du selv kjenne på. Noe av det viktigste du kan gjøre for deg selv og barna dine er å ta vare på egen helse. De som har vært med tidligere sier det har vært investeringen, og jeg vet det vil gjelde for deg også. 

Jeg vet at du som småbarnsmamma har det travelt. Derfor har jeg lagt opp treningen slik at du vil få gode treningsresultater ved kun 15-30 min trening 2-3 ganger i uken. Også maten er rask og enkel å tilberede. 

Ja. Dagsmenyen og alle oppskriftene er lagt opp til å passe for hele familien. Oppskriftene er raske å tilberede, og det er oppskrifter som hele familien vil elske. Her er det ingen veiing av mat eller kaloritelling slik at du kan gå foran som et bra forbilde for resten av familien. 

Du vil få tilgang til kurset med en gang. Du får tilgang til alle bonusene så fort du har logget deg inn, samt tilgang til den lukkede facebookgruppen vår. Deretter vil du få tilgang til en uke av gangen de neste 6 ukene. 

Du melder deg på her på denne siden og betaler med debit- eller kredittkort når du registrerer deg.

For å få beste pris kan du velge å betale hele beløpet med en gang, eller dele betalingen opp i 2 lave månedsavdrag. 

Jeg lover at dette er en investering som vil lønne seg!

Ta kontakt på mail til [email protected] så kommer jeg raskt tilbake til deg. 

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen