Vil du bli en sterk og energisk mamma?

Placeholder Image

Kurset har oppstart mandag 23. mars 2020

JA! JEG VIL VÆRE MED

Er dette deg?

🌸 Du vil stramme opp og gå ned i vekt uten å gå på diett, bruke mye tid på matlaging eller på treningssenter.

🌸 Du er lei av å være topp motivert for å komme i gang for så å oppleve at du ikke når målene du har satt deg. 

🌸 Du vil ha en aktiv livsstil som du elsker og som gir deg de varige resultatene du lengter etter. Du vil passe inn i de gamle klærne dine igjen og være fornøyd med kroppen din.

🌸 Du vil ha en sterk kropp som tåler bæring og herjeleking med barna dine, og bli kvitt vond rygg, nakke og hofter.

🌸 Du vil ha masse overskudd som varer gjennom hele dagen, også etter en lang dag på jobb slik at du har overskudd til å være en aktiv mamma som tar del i barnas lek, samtidig som du har energi til å være sammen med gode venner og til kvalitetstid med mannen din etter at barna er lagt.

🌸 Du vil ha masse selvtillit og en glad utstråling som smitter.

 

Nå er det din tur

Jeg vet at det kan være utfordrende å komme tilbake til deg selv igjen etter at du har blitt mamma. Du har lite tid, og det kan være vanskelig å vite hvordan du skal få til trening og et bra kosthold når du er travel og mangler overskudd. 

Som mamma er det ekstra viktig å få gode treningsresultater på tiden du investerer.

Du trenger at trening og kosthold er enkelt slik at du får de råe resultatene du ønsker deg uten at du trenger å bruke mye tid på treningssenteret og kjøkkenet. Trening og kosthold må være en livsstil som du elsker og som kan kombineres i en travel hverdag med jobb, barn og alt som står på planen. Og det må gi deg masse energi, overskudd, glød og en kropp du trives i.

Med enkle grep så klarer vi å skape den hverdagen vi ønsker oss uten at det føles som et ork.

Som mamma gir du så mye av deg selv til de rundt deg: nå er det din tur til å føle deg på topp. 

Placeholder Image
JA! JEG VIL VÆRE MED

Treningsglede og varige
resultater

Du kan trene effektivt og oppnå resultater du ikke trodde var mulig når du som mamma har lite tid. På 30 minutter ett par ganger i uken kan du stramme opp mage, rompe og lår, gå ned de kiloene som har sneket seg på etter graviditetene og føle deg råbra.

Placeholder Image
Placeholder Image

Maten som gir deg masse energi

Når du gir kroppen din maten som passer for DEG får du en kropp i balanse. Da blir du kvitt søtsug, du får masse energi og går ned i vekt samtidig som du får masse matglede. 

 

Jeg er Christine

og jeg elsker å hjelpe mammaer som deg med å oppnå supre resultater av trening og et bra kosthold. Nøkkelen ligger i å finne en balansert livsstil som du trives med og som du enkelt kan følge over tid selv med full jobb og familie.

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. Jeg er også mamma til to små gutter, og jeg har kjent på hvordan det er å ikke trives i sin egen kropp etter graviditet. Jeg gikk opp over 20 kilo under begge graviditetene mine. De første 10 kiloene gikk fort av men de siste 10 kiloene satt som limt. Jeg har prøvd flere dietter som jeg ikke har klart å holde over tid, og jeg var frustrert over å ikke lykkes.

Jeg har heldigvis funnet en super måte å både kombinere egentid & trening, bra mat og familietid i en travel hverdag. 

Nå har jeg hjulpet over tusen mammaer med å få på plass en bra livsstil som til og med lar seg gjennomføre med full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan oppnå supre resultater og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle.

Placeholder Image
JA! JEG VIL VÆRE MED

Dette får du til

Jeg vet at det er lett for å miste troen på at du kan få det til. Kanskje har du også prøvd mange treningsprogrammer og kostholdsopplegg uten at du fikk de resultatene du vil ha? 

Det er ikke din skyld om du ikke klarer å følge dietter og harde treningsopplegg. De er nemlig ikke laget for at du skal lykkes over tid, og de tar heller ikke høyde for hva kroppen din trenger.

Når du fokuserer på å spise og trene RIKTIG ut fra din kropp får du en kropp i balanse, og du vil ikke forveksle kroppens signaler med søtsug. 

Hadde det ikke vært deilig å komme dit at du craver etter sunne smoothies og fruktsalat og at du klarer å spise snop i passe mengder? Og at du trener fordi du vil og fordi det kjennes godt fremfor at du må?

Dette er jeg superflink til å hjelpe deg med. 

 

Placeholder Image
Placeholder Image

Trening

8 ukers treningsplan for effektive økter til hjemmetrening OG treningssenter. Alle øktene kommer med videoer som du kan følge.

Placeholder Image

Kosthold

Ukesmenyer som du kan følge uke for uke med oppskrifter som gir deg matglede og en sunn, sterk og slank kropp på 1-2-3. Maten passer for hele familien.

Placeholder Image

Tett oppfølging

Supertett oppfølging i lukket gruppe slik at du får varige resultater. Jeg følger deg hele veien slik at du får implementert de grepene som gir deg varige resultater.

Bli med meg på kurs og få alt dette 

8 ukers treningsopplegg

- med nytt oppsett hver uke: både for effektiv hjemmetrening og til treningssenter.

Alle hjemmetreningene er demonstrert gjennom video. Du finner treningsøkter der du bare trykker på play og følger meg gjennom hele treningsøkten der jeg forklarer teknikk og teller antall repetisjoner for deg. Du får også korte videoer der jeg viser noen repetisjoner pr øvelse og du gjennomfører økten i eget tempo.

Treningen passer både for deg som er nybegynner og for deg som har god treningserfaring.

For deg som er mamma i permisjon

Få samme barselstreningsopplegg som jeg har hatt i Bergen i 5 år som har blitt en supersuksess for mødre i permisjon. Treningen er tilpasset tiden etter graviditet og fødsel og tar hensyn til evt. delte magemuskler og at bekkenbunn har vært utsatt for stor belastning under graviditet og fødsel.

Jeg guider deg trygt gjennom treningen der jeg filmer hele øktene og forklarer teknikk og hva du må tenke på når du tar opp treningen din. 

Komplett kostholdspakke

Hva du spiser har utrolig mye å si for hvordan du føler deg, om du har nok energi til å være på topp gjennom dagen, for at du føler deg vel i egen kropp og for å redusere cellulitter og får en stram kropp. 

Du får dagsmenyer som du kan følge uke for uke, handlelister og supermange herlige oppskrifter som gir deg energi gjennom hele dagen og du lærer hvordan du selv kan sette sammen måltidene slik at du får den kroppen og energien du savner.

Du vil oppleve at du får penere hud, stabilt med energi, masse overskudd, mindre cellullitter og en strammere kropp.  

Treningen du kan gjøre med familien

- Tren med partner
- Tren med baby
- Tren med større barn


Videoer med mobilitetstrening

Tøy gjennom hele kroppen og forebygg og bli kvitt smerter og skader.

Tett oppfølging i lukket gruppe

Du får tilgang til lukket gruppe sammen med meg og de andre deltakerne.

Denne gruppen er gull å ha i ryggen når du skal komme i gang med trening og et bra kosthold, og få gode vaner som varer over tid. Her kan du spør om alt du måtte lure på, vi backer hverandre opp og jubler sammen med deg når vi når målene våre. Jeg følger deg tett hele veien slik at du lykkes og får de resultatene du ønsker deg. 

Jeg sender live i gruppen hver uke med ulike tema ut fra hva du trenger for å komme videre.

Du har tilgang til hele opplegget i ett helt år og kan gjennomføre opplegget flere ganger og få videre fremgang. 

JA! JEG VIL VÆRE MED
Placeholder Image

Se hva tidligere deltakere har oppnådd

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Dette kan du forvente 


Du lærer det du trenger for at du kommer i gang en gang for alle og får varige resultater. Det er slutt på den evige runddansen der du kommer i gang med trening og et bra kosthold, faller av og begynner på igjen om og om igjen. Nå skal du få den aktive livsstilen som gir deg varige resultater.

Du får strategiene til hvordan du gjør små grep i hverdagen din som gjør at du får overskudd til å være 100% på jobb OG 100% mamma. I tillegg vil du ha nok energi til å være med venner og mannen din etter at barna er lagt.

Du får masse motivasjon til å gjennomføre målene du setter deg, og vi jobber med hvordan du tenker slik at du ikke gir opp når du møter motgang.

Du vil endelig gå ned de kiloene som har limt seg på etter graviditeten og du smetter inn igjen i de gamle jeansene dine. Du føler deg bra: også naken.

Du lærer hvordan du enkelt kan trene hjemme i din egen stue eller på treningssenter og få helt råe treningsresultater med effektiv trening ett par ganger i uken. Det er ikke viktig hvor du velger å trene; det som er viktig er at du gjennomfører, og det klarer du nå. 

Du lager enkelt sunn og god mat til deg og familien slik at du endelig får en stram kropp med flatere mage, mindre cellulitter, penere hud og masse energi til å gjøre de tingene som er viktig for deg.

JA! JEG VIL VÆRE MED

Hva gjør dette kurset annerledes?

Jeg har jobbet med trening, kosthold og mentalt tankesett med småbarnsmødre på fulltid i over 6 år. Jeg vet virkelig hva som er utfordringene du som mamma møter. Jeg har også erfart hvordan det er å gå opp masse i vekt, sove ekstremt lite, og ha fulle dager med jobb og familieliv. Derfor har jeg også løsningene som virker og lar seg kombinere med at du som mamma har lite tid.

Mammaene jeg har fulgt opp har fått treningsglede og matglede og virkelig knekt koden på hvordan kombinere et travelt småbarnsliv med en sunn og god livsstil som varer. 

Jeg brenner for at DU skal oppnå de målene du setter deg og få erfare hvordan det er å være den beste versjonen av deg selv. Jeg pusher deg når du trenger det og gir deg støtte og oppmuntrende ord når du trenger det. Jeg er her for å heie deg frem slik at du lykkes.

Placeholder Image

Meld deg på med en gang og sikre deg bonusene dine:

 
Meld deg på med en gang og få med deg disse råe bonusene: 

#1: Webinarbonus for deg som var med på webinar. Kostholdsplan tilpasset DEG og dine mål

Dagen etter bestilling får du en mail fra meg med spørsmål om hva som er dine mål, hvordan dagene dine ser ut, hvor mye du trener, om du har allergier, hva du liker og ikke liker å spise etc. 

Basert på dette lager jeg en kostplan tilpasset akkurat deg og din hverdag der du får mange alternativer til hvert måltid.

Verdi kr. 2.000,-

#2: Trening for travle dager.

Få treningvideoene som gir deg resultater på 10- 15 minutter slik at du får resultater selv når du har dårlig tid.

Verdi kr. 1.000,-

Hele kurset med bonusene har en verdi på kr. 9.997,-
Du får alt dette for kun kr. 4.997,-

Placeholder Image

Fornøydgaranti

Jeg er trygg på at dette er treningen og kostholdet som vil gi deg resultater. Dersom du mot formodning likevel ikke er fornøyd får du pengene tilbake innen det har gått 14 dager. 

Placeholder Image

ENGANGSBETALING

kr. 4.997,-

Beste pris

Tilgang til kurset i ett helt år

 • 8 ukers treningplan for hjemmetrening OG treningssenter
 • 40 treningsvideoer 
 • Kostholdpakke med ukesmenyer, handlelister og nesten 100 oppskrifter
 • 6 undervisningsmoduler
 • Egne treningsvideoer for deg i mammapermisjon
 • Tett oppfølging i lukket Facebookgruppe med masse oppbacking, livesendinger og svar på alle dine spørsmål
MELD MEG PÅ

DELBETALING

Kr. 1.997,-

3 månedlige betalinger

Tilgang til kurset i ett helt år

 • 8 ukers treningplan for hjemmetrening OG treningssenter
 • 40 treningsvideoer
 • Kostholdpakke med ukesmenyer, handlelister og nesten 100 oppskrifter
 • 6 undervisningsmoduler
 • Egne treningsvideoer for deg i mammapermisjon
 • Tett oppfølging i lukket Facebookgruppe med masse oppbacking, livesendinger og svar på alle dine spørsmål
MELD MEG PÅ

Vanlige spørsmål

Powered by Kajabi