Gratis inspirasjonsforedrag

5 steg til hvordan lykkes med livsstilsendring slik at du får masse energi, god helse og en stabil trivselsvekt: med matgleden og treningsgleden i behold.

JA! JEG VIL VÆRE MED

Sett av onsdag 1. november kl. 20.00

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

 

Hva om jeg fortalte deg at du ikke trenger å telle kalorier, gå på strenge dietter eller bruke mye tid på trening for å oppnå varige resultater? 

Med små justeringer kan du få mer energi, stramme opp og gå ned i vekt uke for uke. Jeg viser deg hvordan.

Workshopen foregår på nett! 
Hold av onsdag 1 november kl. 20.00.

Dette blir en time med MASSE input og du kommer til å få alle tipsene som gjør at du får en aktiv livsstil som du elsker, som gir deg varige resultater og som passer perfekt i en travel hverdag. 

Dette vil du lære

🌸 Hvorfor du sliter med å finne motivasjon, og hva du du kan gjøre med det
🌸 Steg for steg hvordan du kan komme i gang en gang for alle
🌸 Hvorfor du småspiser, og hvordan du enkelt unngår det
🌸 Hvordan du kan trene mer, uten å sette av mye tid 
🌸 Hvordan du kan booste metthetshormonene dine slik at du unngår cravings og småspising og oppnår en sunn og stabil trivselsvekt
JA! JEG VIL VÆRE MED

Som sett i:

Om Christine Lystrup

Dersom du har prøvd flere dietter og treningsprogrammer uten å lykkes så er du på riktig plass. 

Dessverre finnes det utrolig mange trenings- og kostholdsråd der ute som bare ikke fungerer over tid, og som i alle fall ikke lar seg kombinere med at du har lite tid!

Dersom du har prøvd å komme i gang med trening og et bra kosthold men ikke klart å lykkes over tid, så vil jeg bare si til deg at det ikke er din feil. Det du har lært tidligere om vektnedgang fungerer ikke i praksis.

Løsningen til å gå ned i vekt, få masse energi og trivselskroppen er like foran deg og enklere enn du tror. Jeg lærer deg hvordan du enkelt får en aktiv livsstil med resultater som varer. 

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. 

Jeg har hjulpet tusenvis av kvinner som har fått på plass en aktiv livsstil som til og med lar seg gjennomføre med både full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan oppnå supre resultater og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle.

JA! JEG VIL VÆRE MED
Close

Legg igjen navn og epost her så er du sikret din plass. 

Ved å legge inn navn og epost får du også ukentlige mail fra meg med trenings- og kostholdsinspirasjon. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke på unsubscribe nederst i mailen.