Sprek med Christine- online coaching

Skreddersydd treningsplan og kostholdsplan

50% avslag ved booking i desember

JA! JEG VIL KOMME I GANG NÅ
Placeholder Image
  • Har du prøvd å trene, spise sunt eller gå på diett uten å lykkes?
  • Er du lei av å telle kalorier, veie maten eller gå rundt sulten?
  • Vil du stramme opp, bli sterkere, gå ned i vekt? 
  • Vil du gjennomføre et løp, perse i styrkeøvelser eller komme generelt i god form?
  • Skulle du ønske at du har masse energi og overskudd som varer hele dagen?
     

Uansett hva som er målet ditt så hjelper jeg deg!

Jeg er opptatt av at en trenings- og kostholdsplan skal tilpasses DEG og DIN hverdag slik at det blir enkelt for deg å gjennomføre- også med travle dager og evt. familie. 

Du trenger ikke spise annerledes enn resten av familien, veie maten og telle kalorier eller bruke mye tid på trening for å nå målene dine. En sunn og balansert livsstil skal være lett for deg å følge over tid; både om målet er å fullføre et triatlonløp, maraton, om du vil stramme opp og få mer muskler og/ eller gå ned i vekt. 

JA! JEG VIL KOMME I GANG NÅ
Placeholder Image
Placeholder Image
JA! JEG VIL KOMME I GANG NÅ

Dette vil du oppnå:


Du vil komme i gang en gang for alle og får varige resultater.  

Endelig vil det være slutt på den evige runddansen der du kommer i gang med trening og et bra kosthold, før du faller av og begynner på nytt igjen - og igjen - og igjen. Du vil nå få den aktive livsstilen du vil ha, som gir deg varige resultater.


Masse energi som varer hele dagen.
Du får strategiene til hvordan du kan gjøre små grep i hverdagen din som gjør at du får masse energi og overskudd gjennom dagen. 

Økt mestringsfølelse og masse treningsmotivasjon
Du vil få masse motivasjon til å gjennomføre målene du setter deg! Du vil vite akkurat hva du bør tenke når du møter motgang, slik at du ikke gir opp.

Gå ned i vekt!
Endelig vil du gå ned de kiloene som har limt seg på de siste årene. Tenk hvor deilig det blir å smette inn i de gamle jeansene dine igjen. 

Rå resultater med få, men effektive økter et par ganger i uken
Med enkle, men effektive øvelser på treningssenter, ute eller hjemme i din egen stue et par ganger i uken vil du få rå treningsresultater. Det som er viktig er at du har en realistisk plan du klarer å gjennomføre. Det har du nå! 

Få et sunnere kosthold
Du lager nå enkel sunn og god mat til deg (og evt resten av familien) slik at du endelig får en stram kropp med flatere mage, mindre cellulitter, penere hud og masse energi til å gjøre de tingene som er viktig for deg.

Gjennomføre/ perse på et løp eller på styrkeøvelser
Noen har spesifikke mål som å gjennomføre eller perse mot et løp eller på styrke! Du får treningsplan tilpasset målene dine- alt er planlagt for deg.

JA! JEG VIL KOMME I GANG NÅ

Slik fungerer det

 

Når du har bestilt online oppfølging sender jeg deg en mail med diverse spørsmål slik at jeg får vite litt mer om deg. Du varer på spørsmål som hva som er målene dine, hva du liker å trene, hvor mye tid du har til trening/ matlaging, om du har allergier/ ting du ikke liker å spise, hvor mye hverdagsaktiv du er etc.

Så fyller du ut skjema og sender tilbake til meg. Basert på svarene dine lager jeg et treningsprogram og en kostholdsplan tilpasset DEG og hva som er målene dine. 

Du får også mange oppskrifter som gir deg matglede samtidig som du når målene dine. 

Jeg følger deg tett i 4 uker! 

En gang i uken sender du meg en ukesrapport pr. mail om hvordan det går meg deg. Det gir god motivasjon å skulle rapportere om hvordan det går en gang i uken. Samtidig gir jeg deg en motivasjonsboost- og gjør endringer i planene dersom det trengs. 

Jeg har god erfaring i online coaching og har hjulpet kunder til varig vektreduksjon, stramme opp/ muskelvekst, gjennomføre løp som maraton, halvmaraton og ulike distanser på triatlon. Jeg har også hjulpet kunder til å klare opptak på politiskole/ befalskole. 

Min spesialitet er å lage treningsplaner og kostplaner som lar seg gjennomføre i en travel hverdag! For at du skal få varige resultater er det viktig at planene tilpassers DEG! Det er ikke du som skal tilpasses planene.

JA! JEG VIL KOMME I GANG NÅ

Hei, jeg heter Christine

 

Dersom du har prøvd flere dietter og treningsprogrammer uten å lykkes så er du på riktig plass. 

Dessverre finnes det utrolig mange trenings- og kostholdsråd der ute som bare ikke fungerer over tid, og som i alle fall ikke lar seg kombinere med at du har lite tid!

Dersom du har prøvd å komme i gang med trening og et bra kosthold men ikke klart å lykkes over tid, så vil jeg bare si til deg at det ikke er din feil. Det du har lært tidligere om vektnedgang fungerer ikke i praksis.

Løsningen til å gå ned i vekt, få masse energi og trivselskroppen er like foran deg og enklere enn du tror. Jeg lærer deg hvordan du enkelt får en aktiv livsstil med resultater som varer. 

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. Jeg har selv gjennomført løp som Ironman full- og halvdistanse (triathlon), ultraløp som Rallarvegsløpet på 80 km og Ecotrail 50 km og halvmaraton. Jeg har sykler Norge på langs og trent mye styrke- både i styrkeløfterklubb og hjemme/ ute i naturen.

Jeg har hjulpet tusenvis av kvinner som har fått på plass en aktiv livsstil som til og med lar seg gjennomføre med både full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan oppnå supre resultater og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle.

Placeholder Image

Som sett i:

Placeholder Image
JA! JEG VIL KOMME I GANG NÅ

Engangsbetaling

kr. 1.997-

Desember tilbud! Gjelder så langt kapasiteten rekker.

Ord. pris kr. 3.997,-

  • Treningsplan tilpasset dine mål
  • Kostholdsplan tilpasset dine mål
  • 4 uker oppfølging pr. mail
KOM I GANG NÅ
Powered by Kajabi