5 dager gratis kickstart challenge

Kickstart treningen og kostholdet ditt slik at du strammer opp, blir sterkere og får masse energi inn mot sommeren! Korte & effektive treningsøkter du kan gjøre hjemme og digge oppskrifter som du lager på 1-2-3. 

Placeholder Image

Felles oppstart mandag 12. april

JA! JEG VIL VÆRE MED

Dette er for deg som

  • er lei av dietter og treningsprogrammer som ikke gir deg de resultatene du ønsker, og vil komme i gang med treningen og kostholdet som gir deg varige resultater

  • vil stramme opp og gå ned noen kilo- uten å gå på diett, bruke masse tid på matlaging eller på treningssenteret
Placeholder Image
Placeholder Image

 

  • vil spise god mat uten å telle kalorier eller følge strenge matplaner

  • vil føle deg vel i kroppen din

  • vil ha en sterk kropp uten vondter slik at du orker å bære og herjeleke med ungene dine
JA! JEG VIL VÆRE MED
Placeholder Image

Trening

Alle øktene er filmet og du får meg som din personlige trener rett hjem i din egen stue. I løpet av 5 dager får du 5 nye og supereffektive treninger som strammer opp mage- rompe- lår. Treningene passer både for deg som er nybegynner og for deg som er godt trent.

Placeholder Image

Kosthold

Du får et oppskriftshefte med deilige oppskrifter på næringsrike og superdigge smoothiebowls som gir deg masse energi, mindre søtsug og skikkelig fin glød til huden. Smoothiene lages på 1-2-3 og passer for hele familien.

Placeholder Image

Tett oppfølging

Supertett oppfølging i lukket gruppe med meg og de andre deltakerne slik at du får masse inspirasjon og motivasjon. Jeg følger deg hele veien slik at du får implementert de grepene som gir deg masse energi og en strammere kropp.

JA! JEG VIL VÆRE MED

Dette får du

5 dager med trening- totalt 5 korte og effektive treningsøkter med video.
Ekstra fokus på å stramme opp armer, mage, rompe og lår, og komme inn i gode vaner og rutiner som varer.

Oppskriftshefte med oppskrift på 5 digge smoothiebowls som fjerner søtsuget, gir deg masse energi og glød til huden.

Tilgang til lukket Facebookgruppe med tett oppfølging, masse motivasjon og inspirasjon og mine beste tips for trening og kosthold i en travel hverdag. 

Vi har oppstart mandag 12. april!

Som sett i:

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
JA! JEG VIL VÆRE MED

Hei, jeg heter Christine

Dersom du er mamma og har prøvd flere dietter og treningsprogrammer uten å lykkes så er du på riktig plass. 

Dessverre finnes det utrolig mange trenings- og kostholdsråd der ute som bare ikke fungerer over tid, og som i alle fall ikke lar seg kombinere med at du som mamma har lite tid!

Dersom du har prøvd å komme i gang med trening og et bra kosthold men ikke klart å lykkes over tid, så vil jeg bare si til deg at det ikke er din feil. Det du har lært tidligere om vektnedgang fungerer ikke i praksis.

Løsningen til å gå ned i vekt, få masse energi og trivselskroppen er like foran deg og enklere enn du tror. Jeg lærer deg hvordan du enkelt får en aktiv livsstil med resultater som varer, også når du er en travel småbarnsmamma. 

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. Jeg er også mamma til to små gutter, og jeg har kjent på hvordan det er å ikke trives i sin egen kropp etter graviditet. Jeg gikk opp over 20 kilo under begge graviditetene mine. De første 10 kiloene gikk fort av men de siste 10 kiloene satt som limt. Jeg har prøvd flere dietter som jeg ikke har klart å holde over tid, og jeg var frustrert over å ikke lykkes.

Jeg har heldigvis funnet en super måte å både kombinere egentid & trening, bra mat og familietid i en travel hverdag. 

Tusenvis av mammaer har fått på plass en aktiv livsstil som til og med lar seg gjennomføre med full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan oppnå supre resultater og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle.

 

Placeholder Image
JA! JEG VIL VÆRE MED
Placeholder Image
Placeholder Image
Powered by Kajabi