For deg som er mamma som vil komme i gang med gode trenings- og kostholdsrutiner som gir varige resultater!

Jeg vet at det kan være utfordrende å komme tilbake til deg selv igjen etter at du har blitt mamma. Du har lite tid, og det kan være vanskelig å vite hvordan du skal få til trening og et bra kosthold når du er travel og mangler overskudd. 

Som mamma er det ekstra viktig å få gode treningsresultater på tiden vi investerer.

Du trenger at trening og kosthold er enkelt slik at du får de råe resultatene du ønsker deg uten at du trenger å bruke mye tid på treningssenteret og kjøkkenet. Trening og kosthold må være en livsstil som du elsker og som kan kombineres i en travel hverdag med jobb, barn og alt som står på planen. Og det må gi deg masse energi, overskudd, glød og en kropp du trives i.

Du kan være en mamma som er tilstede for familien din samtidig som du tar vare på deg selv og får den stramme kroppen og det overskuddet som du savner. Med enkle grep så klarer vi å skape den hverdagen vi ønsker oss uten at det føles som et ork.

Som mamma gir du så mye av deg selv til de rundt deg: nå er det din tur til å føle deg på topp. 

Se for deg at du:

Har masse overskudd som varer gjennom hele dagen, også etter en lang dag på jobb. 

Endelig går ned de kiloene som har sneket seg på i det siste uten å ofre mye tid og all kos. 

Strammer opp magen, rompa og lårene som har blitt slapp etter siste barn.

Føler deg sterk og komfortabel i egen kropp og at du er fornøyd med ditt eget speilbilde. 

Gløder av selvtillitt og har en glad utstråling.

Du får spørsmål fra venner om "du ser fantastisk ut: hva har du gjort?".

Er en aktiv mamma som tar del i barnas lek.

Har masse overskudd til kvalitetstid med mannen og gode venner.

Har en aktiv livsstil og gode resultater som varer. Du slipper å begynne på ny om og om igjen. 

Du har funnet treningsglede slik at du slipper å jobbe med dørstokkmila.

Har funnet sunn matglede og du velger gode alternativer til usunn mat: fordi du selv ønsker det.

Noen av utfordringene du som mamma kan møte

 

🌸 Når "alle andre" ammer så bare flyr babykiloene av. Men hos deg sitter babykiloene som limt samme hva du gjør; også etter at permisjonstiden er ferdig. 

🌸 Du går all in og trener flere ganger i uken og spiser sunt. Du er utrolig stolt for at du endelig er i gang. Men så opplever du at barna sover lite, at de blir syke eller at døgnet rett og slett ikke har mange nok timer og du kommer helt ut av de gode rutinene.   

🌸 Du vil komme i gang med trening og et bra kosthold men du vet ikke hvor du skal begynne og hvor mye trening som skal til for å få den kroppen og energien du trenger.

🌸 Du har lite tid i hverdagen. Å følge barna på skole og i barnehage, gå på jobb, hente barna, lage middag, dra på fritidsaktiviteter... Når barna er lagt for kvelden er sofaen og tv det eneste som frister.

🌸 Du bestemmer deg for at nå skal du spise bra mat som gjør deg godt, men så havner hånda i godisskåla litt mer enn du skulle ønske likevel. Du har skikkelige cravings som det er umulig å stå i mot.

🌸 Du gir og gir av deg selv til familien din og de rundt deg. Du føler du ikke kan ta tid til deg selv når de rundt deg trenger deg og du ser ikke hvordan du skal få tid til å trene eller lage bra mat. 

🌸 Mage, rompe og lår er blitt skikkelig slappe etter graviditeten. Du ser fortsatt gravid ut og du kan se langt etter klærene du brukte før du fikk barn. Du vet ikke hvor du skal begynne. 

🌸 Ryggen, nakken og hoftene er skikkelig vonde etter graviditet, amming i mange rare stillinger og mye bæring av barna. 

Det er ikke så mye som skal til...


... Så lenge du vet hva du skal gjøre!

Du kan være en god mamma, kone og venn og samtidig bruke tid for deg selv. Det trenger ikke være enten eller. Du vil oppleve at når du også bruker tid på deg selv så har du utrolig mye mer å gi av deg selv til de rundt deg. Og det beste av alt det ikke er så mye som skal til. Du trenger ikke trene mange timer hver uke og bruke lang tid på kjøkkenet for å få energi som varer hele dagen, den stramme kroppen og den flotte utstrålingen. 

Dersom treningen og kostholdet legges opp riktig kan du få en stram og veltrent kropp, masse energi og selvtillitt på bare 30 minutter trening noen ganger i uken. Det spiller ingen rolle om du velger hjemmetrening eller trening på treningssenter: så lenge du trener effektivt, velger øvelsene som trener flest mulig muskelgrupper på en gang og du har kontinuitet i treningen.   

JA! JEG VIL VÆRE MED

Om Christine 

Jeg elsker å hjelpe mammaer med å oppnå supre resultater av trening og et bra kosthold. Nøkkelen ligger i å finne en balansert livsstil som du trives med og som du enkelt kan følge over tid selv med full jobb og familie.

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. Jeg er også mamma til to små gutter, og jeg har kjent på hvordan det er å ikke trives i sin egen kropp etter graviditet. Jeg gikk opp over 20 kilo under begge graviditetene mine. De første 10 kiloene gikk fort av men de siste 10 kiloene satt som limt. Jeg har prøvd flere dietter som jeg ikke har klart å holde over tid, og jeg var frustrert over å ikke lykkes.

Jeg har heldigvis funnet en super måte å både kombinere egentid & trening, bra mat og familietid i en travel hverdag. 

Nå har jeg hjulpet over tusen mammaer med å få på plass en bra livsstil som til og med lar seg gjennomføre med full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan oppnå supre resultater og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle. 

Nå er det din tur

Jeg vet at du har prøvd alt og ikke fått de varige resultatene du vil ha.

Her får du opplegget som passer inn i en travel hverdag som mamma. Det er slutt på jojoslanking, at du går rundt sulten, at du faller av fordi barna blir syke eller du har for mye på planen og at du mistrives i egen kropp. 

Nå er det din tur til å få treningsglede, sunn matglede, overskudd på energi og til å få den stramme kroppen vennene dine misunner deg.

Hva gjør dette kurset annerledes?

Jeg har jobbet med trening, kosthold og mentalt tankesett med småbarnsmødre på fulltid i over 6 år. Jeg vet virkelig hva som er utfordringene du som mamma møter. Jeg har også erfart hvordan det er å gå opp masse i vekt, sove ekstremt lite, og ha fulle dager med jobb og familieliv. Derfor har jeg også løsningene som virker og lar seg kombinere med at du som mamma har lite tid.

Mammaene jeg har fulgt opp har fått treningsglede og matglede og virkelig knekt koden på hvordan kombinere et travelt småbarnsliv med en sunn og god livsstil som varer. 

Jeg brenner for at DU skal oppnå de målene du setter deg og få erfare hvordan det er å være den beste versjonen av deg selv. Jeg pusher deg når du trenger det og gir deg støtte og oppmuntrende ord når du trenger det. Jeg er her for å heie deg frem slik at du lykkes. 

"Jeg trente mye før jeg ble gravid og var i god form, men med graviditeten kom flere plager og kroppen forfalt. Etter fødselen ble jeg litt redd for å trene feil, og syntes det var vanskelig å vite hvordan jeg skulle trene igjen. For meg ble trening med Christine redningen. Hun legger opp allsidig trening som blir hardere i samspill med at du blir sterkere, og hun er alltid obs på riktig trening for å unngå skade/forverring av plager. Etter fødselen satt jeg med en svak kropp jeg ikke kjente igjen, i dag føler jeg meg som meg selv igjen; jeg er sterk og kan løpe i fjellet igjen. Jeg er 100% sikker på at jeg ikke hadde kommet hit så raskt uten hjelp av Christine. Hun gav meg støtten, tryggheten og sparket i rumpa jeg trengte! Anbefales på det sterkeste! "

Iselin Margrete Skudal
Dette kan du forvente når du er med meg på kurs:


Du lærer det du trenger for at du kommer i gang en gang for alle og at du får varige resultater. Det er slutt på den evige runddansen der du kommer i gang med trening og et bra kosthold, faller av og begynner på igjen om og om igjen. Nå skal du få den aktive livsstilen som gir deg varige resultater.

Du får strategiene til hvordan du gjør små grep i hverdagen din som gjør at du får mer energi og overskudd stil å være mer enn bare mamma.

Du får masse motivasjon til å gjennomføre målene du setter deg, og vi jobber med hvordan vi tenker slik at vi ikke gir opp når vi møter motgang.

Du vil endelig gå ned de kiloene som har limt seg på etter graviditeten og du smetter inn igjen i de gamle jeansene dine. Du føler deg bra: også naken.

Du lærer hvordan du enkelt kan trene hjemme i din egen stue eller på treningssenter og få helt råe treningsresultater med effektiv trening ett par ganger i uken. Det er ikke viktig hvor du velger å trene; det som er viktig er at du gjennomfører, og det klarer du nå. 

Du lager enkelt sunn og god mat til deg og familien slik at du endelig får en stram kropp med flatere mage, mindre cellulitter, penere hud og masse energi til å gjøre de tingene som er viktig for deg. 

 

"Da jeg begynte å trene med Christine var det noen år siden jeg hadde hatt gode treningsrutiner, og slet med motivasjon for å komme i gang igjen. Gjennom treningen med Christine kom jeg inn i en god rytme, og jeg har fortsatt å trene med henne fordi det er utrolig gøy! Man får god oppfølging og stor variasjon av øvelser. Jeg har blitt mamma til to små siden jeg startet, og etter begge svangerskapene har trening med Christine hjulpet meg å finne tilbake til både form og treningsvaner. Viktigst av alt er likevel at det har bidratt til en sterk mammakropp, som tåler både bæring og byssing av baby og herjing og løping med 3-åringen! "

Brita Bolstad

8 uker trenings- og kostholdsporgram med tett oppfølging

Alt dette får du:

🌸 8 ukers treningsopplegg med nytt oppsett hver uke: både for effektiv hjemmetrening og til treningssenter.

Alle hjemmetreningene er demonstrert gjennom video.

Du finner treningsøkter der du bare trykker på play og følger meg gjennom hele treningsøkten der jeg forklarer teknikk og teller antall repetisjoner for deg. Du får også korte videoer der jeg viser noen repetisjoner pr øvelse og du gjennomfører økten i eget tempo.

Treningen passer både for deg som er nybegynner og for deg som har god treningserfaring.

🌸 For deg som er mamma i permisjon 

Få samme barselstreningsopplegg som jeg har hatt i Bergen i 5 år som har blitt en supersuksess for mødre i permisjon. Treningen er tilpasset tiden etter graviditet og fødsel og tar hensyn til evt. delte magemuskler og at bekkenbunn har vært utsatt for stor belastning under graviditet og fødsel. Jeg guider deg trygt gjennom treningen der jeg filmer hele øktene og forklarer teknikk og hva du må tenke på når du tar opp treningen din. 

🌸 Komplett kostholdspakke

Hva du spiser har utrolig mye å si for hvordan du føler deg, om du har nok energi til å være på topp gjennom dagen, for at du føler deg vel i egen kropp og for å redusere cellulitter og får en stram kropp. 

Du får dagsmenyer som du kan følge uke for uke, handlelister og supermange herlige oppskrifter som gir deg energi gjennom hele dagen og du lærer hvordan du selv kan sette sammen måltidene slik at du får den kroppen og energien du savner.

Du vil oppleve at du får penere hud, stabilt med energi, masse overskudd, mindre cellullitter og en strammere kropp.  

🌸 Treningen som du kan gjøre sammen med familien: 

- Tren med partner
- Tren med baby
- Tren med større barn

🌸 Treningsvideoer med mobilitetsøkter

Tøy gjennom hele kroppen og forebygg og bli kvitt smerter og skader.

🌸 Tett oppfølging av meg i lukket gruppe.

Du får tilgang til lukket gruppe sammen med meg og de andre deltakerne.

Denne gruppen er gull å ha i ryggen når du skal komme i gang med trening og et bra kosthold, og få gode vaner som varer over tid. Her kan du spør om alt du måtte lure på, vi backer hverandre opp og jubler sammen med deg når vi når målene våre. Jeg følger deg tett hele veien slik at du lykkes og får de resultatene du ønsker deg. 

Jeg sender live i gruppen hver uke med ulike tema ut fra hva du trenger for å komme videre.

🌸 I tillegg til dette har vi ulike tema i uke 1-6 der du lærer alt du trenger for å lykkes over tid.

 

Nye tema hver uke:

Uke 1: Målsetting

Denne uken lærer du hvordan du setter deg gode mål som du brenner for.

Mål som er viktige for deg gjør at du kommer deg på trening selv når dørstokkmilen er lang, hjelper deg med at du tar gode valg for deg selv og gjør at du får råe resultater mye fortere.

Uke 2: Kosthold

Spis deg sterk og energisk!

Denne uken lærer du hvordan du setter sammen måltidene og hvordan du skal spise for å ha stabilt med energi gjennom hele dagen og får den stramme kroppen du savner.

Du får ukesmenyer, handlelister og oppskriftene som gir deg sunn matglede.

Uke 3: Mental trening

Tankene våre styrer mer enn vi tror.

Hvordan du tenker har utrolig mye å si for hvordan du føler deg og hva du kan oppnå. Lær hvordan du kan styre tankene dine slik at du lykkes: også over tid og når du møter motgang. 

Uke 4: Aktiv med barna

Denne uken har vi fokus på hvordan du kan være i aktivitet og trene: selv når du er hjemme alene med barna.

Du lærer hvordan du kan være mer aktivitet med barna og trene sammen med barna. Og hva gjør du med trening når barna blir syke?

Uke 5: Sunnere kos

Denne uken har vi fokus på hvordan vi kan lage sunnere godteri og finne gode alternativer til kos som er bra for kroppen vår.

Du lærer også hvordan du kan kose deg litt ekstra uten at det går ut over resultatene dine. 

Uke 6: Veien videre

Denne uken er tema hva du skal gjøre for å fortsette med de gode rutinene du har etablert og hvordan du kan fortsette treningen og få videre treningsfremgang.

Bli med på kurs slik at du endelig får den stramme kroppen og energien du fortjener

Hele innholdet har en verdi på kr. 8.997,-
Du får alt dette for kun kr. 4.997,-
Meld deg på med en gang og få med deg denne råe bonusen: 

🌸 Trening for travle dager.

Få treningvideoene som gir deg resultater på 10- 15 minutter slik at du får resultater selv når du har dårlig tid.

Verdi kr. 1.000,-

Tilgang på kurset i ett helt år

Når du melder deg på får du tilgang til en kursportal. Den har du tilgang på i ett helt år, og du kan trene opplegget om og om igjen og få videre fremgang, og lage masse herlig mat slik at du får masse sunn matglede.

8 uker trening- og kostholdsprogram med tett oppfølging.

Kr. 4.997,-

Tilgang til kurset i ett helt år

MELD MEG PÅ

Kr. 1.997,-

Tilgang til kurset i ett helt år

MELD MEG PÅ

Fornøydgaranti

Jeg er trygg på at dette er treningen og kostholdet som vil gi deg resultater. Dersom du har gjennomført opplegget meg i 14 dager og likevel ikke er fornøyd får du pengene tilbake. 

Oppnå varige resultater

JA! JEG VIL VÆRE MED

"Jeg meldte meg på Christine sin online-trening fordi det var vanskelig å finne tid til å følge de faste utetreningstimene hver uke. Onlinetreningen ga meg friheten til å trene hvor og når det passet meg. Og med den tette oppfølgingen var det like forpliktende å trene som hvis jeg hadde vært med på en vanlig treningstime med Christine. Jeg følte meg inkludert og var en del av en treningsgruppe som fulgte det samme programmet som meg. Vi kunne kommentere og spørre om øvelsene og heie på hverandre. Supereffektivt og den perfekte måten å oppnå treningsmålene mine på. Jeg kan varmt anbefale Christine sitt online treninsprogram! "

Louise Winzentsen

Lurer du på noe? Se i listen her:

Kroppen trenger tid etter graviditet og fødsel til å hente seg inn igjen. Det er store forskjeller for når man kan oppta treningen. De generelle retningslinjene sier at man skal vente med trening de første 6 ukene etter fødsel. Etter dette er det avhengig av hvordan du føler deg etter graviditet og fødsel, og om du har kontakt med bekkenbunnsmuskulatur og magemuskler. Hør veldig gjerne med din fastlege/ en fysioterapeut som jobber med området om du er usikker, evt ta kontakt meg meg på mail til [email protected] for råd.

Det følger med treningsopplegg til deg som er i permisjon som tar hensyn til at magemuskler og bekkenbunn trenger tid til å hente seg inn igjen. Vi begynner rolig og trapper opp litt etter litt og du får informasjon om hva du skal tenke på når du trener etter graviditet og fødsel.

Treningsopplegget er lagt opp slik at du trener etter eget nivå uansett form og treningserfaring. Utførelsene av øvelsene vil bli nøye forklart i treningsvideoene i dag 1 hver uke, og jeg viser alle øvelsene i ulikt nivå.

Ja, dette passer også for deg som er godt trent. Jeg viser alle treningsøvelsene i ulikt nivå. Dersom du er trent fra før gjennomfører du tyngste variant. Du kan også bruke vekter (evt en vekt laget av en sekk med bøker) om du ønsker at treningen skal være enda tyngre om du velger å trene hjemme.

Nei, du velger selv om du vil trene hjemme eller på treningssenter. På hjemmetreningen kan alle treningsøktene gjennomføres hjemme i egen stue uten ekstra utstyr: noen få treninger er med strikker og manualer. Her kan du velge å trene uten strikk, og heller bruke en vekt laget av f.eks en flaske med vann. 

Treningsopplegget på treningssenter er med vekter.

Du har tilgang til kurset i ett helt år, og du kan trene opplegget flere runder og fremdeles få god fremgang. 

Jeg forstår at du synes dette er en investering. Samtidig er noe av det viktigste du kan gjøre for deg selv og barna dine er å ta vare på egen helse. De som har vært med tidligere sier det har vært investeringen, og jeg vet det vil gjelde for deg også. Her får du utrolig mye mer trenings- og kostholdsopplegg og tettere oppfølging for pengene enn ved en personlig treningspakke på treningssenter.

Jeg vet at du som småbarnsmamma har det travelt. Derfor har jeg lagt opp treningen slik at du vil få gode treningsresultater på lite alt mellom 15-60 minutt 3-4 ganger i uken (Varighet kan du velge selv). Også maten er rask og enkel å tilberede. 

Ja. Dagsmenyen og alle oppskriftene er lagt opp til å passe for hele familien. Oppskriftene er raske å tilberede, og det er oppskrifter som hele familien vil elske. Her er det ingen veiing av mat eller kaloritelling slik at du kan gå foran som et bra forbilde for resten av familien. 

Du vil få tilgang til kurset med en gang. Du får tilgang til alle bonusene så fort du har logget deg inn, samt tilgang til den lukkede facebookgruppen vår. Deretter vil du få tilgang til en uke av gangen de neste 8 ukene. 

Du melder deg på her på denne siden og betaler med debit- eller kredittkort når du registrerer deg.

For å få beste pris kan du velge å betale hele beløpet med en gang, eller dele betalingen opp i 2 lave månedsavdrag. 

Jeg lover at dette er en investering som vil lønne seg!

Ta kontakt på mail til christinelystrup@gmail så kommer jeg raskt tilbake til deg. 

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen