Tren hele kroppen på 10 minutter

Av og til kan dørstokkmila føles litt lang. Da er det genialt med kortere treningsøkter som gir oss masse energi og glede! Jeg har laget en genial treningsøkt til deg som trener hele kroppen på bare 10 min. 

  • Tren når og hvor det passer deg
  • Kom i form med 10 min trening
  • Du trenger ingen utstyr
  • Få masse energi og kroppen du ønsker deg

Hele økten er filmet. Du trenger bare ta på deg treningstøy, trykke på play så tar jeg deg med gjennom hele økten! 

Last ned treningsøkten der du trener hele kroppen på 10 minutter og kom i gang allerede i dag! 

 

Som sett i

Dersom du har prøvd flere dietter og treningsprogrammer uten å lykkes så er du på riktig plass. 

Dessverre finnes det utrolig mange trenings- og kostholdsråd der ute som bare ikke fungerer over tid, og som i alle fall ikke lar seg kombinere med at du har lite tid!

Dersom du har prøvd å komme i gang med trening og et bra kosthold men ikke klart å lykkes over tid, så vil jeg bare si til deg at det ikke er din feil. Det du har lært tidligere om vektnedgang fungerer ikke i praksis.

Løsningen til å gå ned i vekt, få masse energi og trivselskroppen er like foran deg og enklere enn du tror. Jeg lærer deg hvordan du enkelt får en aktiv livsstil med resultater som varer. 

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. 

Jeg har hjulpet tusenvis av kvinner som har fått på plass en aktiv livsstil som til og med lar seg gjennomføre med både full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan oppnå supre resultater og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle.

Close

Legg igjen navn og epost her så får du tilsendt treningsøkten helt gratis.

Ved å legge inn navn og epost får du også mail fra meg med trenings- og kostholdsinspirasjon. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke på unsubscribe nederst i mailen.