Maten som gir deg masse energi samtidig som du strammer opp og går ned i vekt

 

Planlegging er nøkkelen til hvordan du kan spise bra mat i hverdagen som både du og barna elsker, og som enkelt gir deg de resultatene du ønsker deg.

Jeg vet at du som mamma har lite tid. Derfor har jeg gjort planleggingen for deg og laget en ukesmeny med oppskrifter og handleliste for en hel uke.

Kostholdet gir deg stabilt med energi gjennom dagen slik at du kan være på topp fra morgen til kveld. Du vil også bli kvitt cravings, gå ned i vekt, stramme opp og få kroppen du virkelig trives i. 

 

 

 

Jeg elsker å hjelpe mammaer med å oppnå supre resultater av trening og et bra kosthold. Nøkkelen ligger i å finne en balansert livsstil som du trives med og som du enkelt kan følge over tid selv med full jobb og familie.

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. Jeg er også mamma til to små gutter, og jeg har kjent på hvordan det er å ikke trives i sin egen kropp etter graviditet. Jeg gikk opp over 20 kilo under begge graviditetene mine. De første 10 kiloene gikk fort av men de siste 10 kiloene satt som limt. Jeg har prøvd flere dietter som jeg ikke har klart å holde over tid, og jeg var frustrert over å ikke lykkes.

Jeg har heldigvis funnet en super måte å både kombinere egentid & trening, bra mat og familietid i en travel hverdag. 

Nå har jeg hjulpet over tusen mammaer med å få på plass en bra livsstil som til og med lar seg gjennomføre med full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan oppnå supre resultater og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle. 

 

Close

Legg igjen navn og epost her så får du tilsendt dagsmenyene og oppskriftene helt gratis.

Ved å legge inn navn og epost får du også mail fra meg med trenings- og kostholdsinspirasjon. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke på unsubscribe nederst i mailen.