GRATIS WEBINAR

Hvordan få den kroppen og energien du som mamma ønsker deg

Tirsdag 20. august kl. 20.30

JEG VIL VÆRE MED

Som travel småbarnsmamma er det ikke alltid så lett å finne tid eller overskudd til trening og et bra kosthold. Etter levering og henting i barnehage og på skole skole, en lang dag på jobb, fritidsaktiviteter og alt annet som står på planen så frister ofte sofan mer enn trening når barna er lagt om kvelden. Jeg er selv mamma til to superaktive gutter og vet mye om hvor travelt det kan være, hvor lite tid man har til seg selv og egenomsorg. Selv har jeg kommet frem til noen supre grep som passer helt topp for både meg og familien min, og jeg gleder meg til å dele mine beste råd til hvordan du kan få råe resultater i en travel hverdag som virkelig fungerer! 

Få mine 5 beste steg til å få den kroppen og energien du som mamma ønsker deg

Dette webinaret er for deg som ønsker:

- Masse overskudd i hverdagen.
- Føle deg sterk og komfortabel i egen kropp.
- Stråle av selvtillitt.
- Være en aktiv mamma som har masse energi til å ta del i barnas lek.
- Ha en aktiv livsstil som varer.
- Ønsker å trene hjemme og/ eller bruke naturen som treningssenter.

 

Oppnå gode resultater med en gang

JEG VIL VÆRE MED

Bli med på gratis webinar- hjemme i din egen stue. Tirsdag 20. august kl 20.30. Foredraget foregår på nett.

Få mine 5 beste steg til å få den energien og kroppen du som mamma ønsker deg

Det er ikke alltid så lett å finne tid eller energi til trening og et bra kosthold i en hektisk hverdag med jobb og små barn i hus. Jeg viser deg hvordan du kan gjøre små justeringer som gir stor effekt og få gode vaner som varer. 
Du er lei av å starte på ny. Kom i gang, en gang for alle nå.
JEG VIL VÆRE MED

Dette vil du lære

  • Hvordan du får den energien og den kroppen du som mamma ønsker deg.
  • Hvordan sette deg mål som gjør at du kommer deg på trening; selv når du ikke har lyst eller ork.
  • Hvordan trene tidseffektivt slik at du får de resultatene du ønsker deg, også når du har det travelt.
  • Hvordan lage gode rutiner som varer.
  • Hvordan du skal spise for å ha stabil energi gjennom hele dagen.

"Da jeg begynte å trene med Christine var det noen år siden jeg hadde hatt gode treningsrutiner, og slet med motivasjon for å komme i gang igjen. Gjennom treningen med Christine kom jeg inn i en god rytme, og jeg har fortsatt å trene med henne fordi det er utrolig gøy! Man får god oppfølging, stor variasjon av øvelser, det er sosialt og så er det fantastisk å trene ute i naturen. Jeg har blitt mamma til to små siden jeg startet, og etter begge svangerskapene har trening med Christine hjulpet meg å finne tilbake til både form og treningsvaner. Viktigst av alt er likevel at det har bidratt til en sterk mammakropp, som tåler både bæring og byssing av baby og herjing og løping med 3-åringen! "

Brita Bolstad

Christine Lystrup

Hvis du ikke kjenner meg fra før:

Jeg heter Christine Lystrup og har jobbet med barseltrening og småbarnsmødre på fulltid i 5 år, og har hjulpet over 1.000 småbarnsmødre med å komme i gang med trening og få gode treningsresultater på en trygg og effektiv måte.

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jeg brenner for å inspirere til en aktiv livsstil med mer hverdagsaktivitet, kortreist trening og råe treningsresultater.

Jeg er selv mamma til to små gutter, og vet mye om hvordan det er å ha lite tid til trening, et bra kosthold og egenomsorg. Derfor vet jeg hvor viktig det er å få gode resultater uten å måtte bruke mye tid på trening og matlaging, og jeg er tilhenger av raske og effektive treningsøkter som kan gjennomføres hjemme i egen stue eller ute i naturen.

Jeg brenner for å hjelpe mødre med å bli sterkere, mer selvsikre og få mer overskudd i den hektiske småbarnstiden, og til å slippe kjedelige dietter og kaloritelling en gang for alle. 

HOLD AV MIN GRATIS PLASS
Close

Legg igjen navn og mailadresse så er du sikret din plass