Du er MAMMA og du vil trives i kroppen og se smashing ut

Jeg viser deg hvordan. Bli med på gratis foredrag tirsdag 15. januar kl. 20.00.

JA! JEG VIL VÆRE MED

 

Du vil lære:  

🌸 Hva du skal trene og spise for å stramme opp mage, rompe & lår og passe inn i klærne dine igjen UTEN å være på en streng diett. 

🌸 Hvordan du kan kombinere familielivet og jobb med en aktiv livsstil som gir deg varige resultater. 

🌸 Hvordan oppnå råe resultater selv om du har lite tid.

Du deltar hjemme fra din egen stue. Du kan høre og se meg men jeg kan ikke se deg.

 

Foredraget er gratis og foregår på nett tirsdag 14.januar kl. 20.00.

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS
JA! JEG VIL VÆRE MED

Kan jeg så kan du også!

Jeg er mamma til to små gutter, og jeg har kjent på hvordan det er å ikke trives i sin egen kropp etter graviditet. Jeg gikk opp over 20 kilo under begge graviditetene mine. De første 10 kiloene gikk fort av men de siste 10 kiloene satt som limt. Jeg syntes det var utfordrende å finne tid til trening og bra mat som mamma. Jeg opplevde å få masse cravings etter netter med lite søvn og jeg prøvde flere dietter som jeg ikke klarte å holde over tid. 

Løsningen ble å legge om måten jeg tenkte og trente på. Jeg kunne ikke trene på samme måte som før jeg ble mamma. Treningen måtte gi meg den kroppen og energien jeg ville ha uten å bruke mye tid. Jeg har heldigvis funnet en super måte å både kombinere egentid & trening, bra mat og familietid i en travel hverdag og jeg brenner for å dele dette videre med andre mammaer.

Nå har jeg hjulpet over tusen mammaer med å få på plass en bra livsstil som til og med lar seg gjennomføre med full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan oppnå supre resultater og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle. 

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og har jobbet med småbarnsmødre på fulltid i over 6 år.

JA! JEG VIL VÆRE MED

"Da jeg begynte å trene med Christine var det noen år siden jeg hadde hatt gode treningsrutiner, og slet med motivasjon for å komme i gang igjen. Gjennom treningen med Christine kom jeg inn i en god rytme, og jeg har fortsatt å trene med henne fordi det er utrolig gøy! Man får god oppfølging, stor variasjon av øvelser, det er sosialt og så er det fantastisk å trene ute i naturen. Jeg har blitt mamma til to små siden jeg startet, og etter begge svangerskapene har trening med Christine hjulpet meg å finne tilbake til både form og treningsvaner. Viktigst av alt er likevel at det har bidratt til en sterk mammakropp, som tåler både bæring og byssing av baby og herjing og løping med 3-åringen! "

Brita Bolstad
Close

Legg igjen navn og mailadresse så er du sikret din plass