Bergen utetrening

 

Hei, jeg er Christine
og jeg elsker å være aktiv ute i naturen!

For 10 år siden startet jeg min aller første treningsgruppe med utetrening her i nabolaget mitt i Bergen. Jeg fikk med meg 5 damer, og sammen trente vi i skogen en gang i uken. Det utviklet seg fort til alt flere ville være med, og etter kort tid ble det utetreninger i flere bydeler i Bergen, både bootcamper, nabslagstreninger og mammatreninger. Bergen utetrening ble til.

De siste 10 årene har jeg fått hjelpe over 2.000 damer med å bli sterk & energisk, få god helse og trivsel i egen kropp- helt uten dietter og strenge treningsprogrammer, og jeg brenner for å vise hvor enkelt det kan gjøres i en travel hverdag. 

Jeg gleder meg til å hjelpe deg med det samme!

 

Dette er for deg som

Er i mammaperm og vil trene ute sammen med personlig trener og andre mammaer i mammaperm

Babyene kan selvfølgelig være med på trening, i vogn eller bæresele.

Vil ha en trygg og god start på treningen din med øvelser tilpasset tiden etter graviditet og fødsel

Vi tar hensyn til endringene i kroppen etter graviditet og fødsel, og jeg tilpasser treningen til akkurat der DU er 

✨ Vil bli sterkere og mer energisk uke for uke, få mindre spenninger i kroppen og føle deg som DEG igjen

SE TRENINGSTIDER OG MELD DEG PÅ HER

Bergen utetrening har barseltrening på Sletten, i Nygårdspakren og på Fana stadion (se oversikt over treningstider lengre nede på siden).

Treningene passer både for deg som er fra 6 uker etter fødsel og frem til så lenge du er i mammaperm. Vi har små grupper slik at du får trening tilpasset akkurat der DU er! Vi tar hensyn til endringene kroppen har vært gjennom under en graviditet og fødsel (med tanke på evt delte magemuskler og bekkenbunn), og vi starter forsiktig og trapper opp belastningen uke for uke. 

Det er hovedvekt på styrketrening med innslag av mobilitetstrening og kondisjonstrening der du enten går, jogger eller løper. 

Treningene foregår ute. Dersom det regner mye trener vi under halvtak.

Treningen er ledet av meg, Christine Lystrup. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og har over 10 års erfaring med barseltrening og kvinnehelse. 

NB 1: Du kan være med tidligst fra 6 uker etter fødsel og ut hele permisjonstiden din.

NB 2: Er det gått en stund siden du fødte og du er i gang med treningen din så tilpasser jeg treningen slik at du kan trene tyngre.

Ta veldig gjerne kontakt om du har spørsmål.

Mail: [email protected] eller via påmeldingsskjema under her. Der ser du også oversikt over tid & sted.

"Jeg trente mye før jeg ble gravid og var i god form, men med graviditeten kom flere plager og kroppen forfalt. Etter fødselen ble jeg litt redd for å trene feil, og syntes det var vanskelig å vite hvordan jeg skulle trene igjen. For meg ble barseltrening med Christine redningen. Hun legger opp allsidig trening som blir hardere i samspill med at du blir sterkere, og hun er alltid obs på riktig trening for å unngå skade/forverring av plager. Etter fødselen satt jeg med en svak kropp jeg ikke kjente igjen, i dag føler jeg meg som meg selv igjen; jeg er sterk og kan løpe i fjellet igjen. Jeg er 100% sikker på at jeg ikke hadde kommet hit så raskt uten hjelp av Christine. Hun gav meg støtten, tryggheten og sparket i rumpa jeg trengte! Anbefales på der sterkeste! "

Iselin Margrete Skudal

"Jeg slet med å komme i gang med treningen etter fødselen. Kroppen var sliten med lite bevegelse og jeg følte meg veldig utrent. Jeg hadde et sterkt ønske om å følge meg bedre, gå ned i vekt, bli sterkere og få bedre holdning. Christine er kunnskapsrik og har gode og effektive økter som er godt tilpasset gruppen. Det gode humøret hennes motiverer og smitter på resten av gjengen. Dessuten er det kjekt å trene sammen i gruppe. Treningene har gitt meg treningsglede! Nå har jeg gått ned i vekt, har mye mer overskudd og er sterkere. "

Maria Waage Nygård

"Det er veldig inspirerende og effektivt å trene med Christine. Hun legger opp til gode treningsøkter som er varierte og som gjør at jeg har kommet i gang med treningen igjen etter svangerskapet. Jeg opplever at jeg har hatt god progresjon etter å ha deltatt på treningene."

Kristina Husø

"Christine er ei blid, inspirerende og engasjerende dame med solid fagkunnskap og evne til å tilpasse treningen til den enkelte. Hun er raus med å dele erfaringer og tips til trening og kosthold, og hvordan oppnå mestring og god selvfølelse selv når man er en travel og sliten småbarnsmamma. Christine har skapt et fellesskap for småbarnsmødre gjennom sine utetreninger i Bergen som er helt uvurderling! Jeg begynte å trene sammen med Christine på ei mamma-treningsgruppe etter at jeg hadde fått mitt første barn. Treningene sammen med denne gruppa ble et høydepunkt i løpet av uka, og jeg satte stor pris på gode, tilrettelagte treningsøkter ute i frisk luft, godt samhold i gruppa og generelt god stemning. Nå trener jeg sammen med Christine på en av hennes kveldsgrupper. Jeg setter stor pris på variasjonen i treningsøktene, og det gode samholdet i treningsgruppa. Christine sitt konsept med utetrening med egen kroppsvekt er fantastisk, og jeg anbefaler det på det varmeste til ALLE!"

Maja Sollid

Påmeldingen er åpen og du er så velkommen med

Trening fra august 2024


8 treninger over 8 uker kr. 1950,-


NB! Er du fortsatt i ferie i starten av august. Du er velkommen til å melde deg på og starte en eller to uker senere (da så klart til redusert pris). 

 • Trening på Sletten ved Tveitevannet mandager kl. 10.00.
  Oppstart 5. august
 • Trening i Nygårdsparken kl. 11.30.
  Oppstart 5. august
 • Trening på Fana stadion tirsdager kl. 10.00
  Oppstart 6. august
   

Påmelding

Fyll ut skjemaet så kontakter jeg deg

Som sett i:

Om Christine Lystrup

 

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. Jeg startet Bergen utetrening i 2014 og har jobbet med trening for barselmammaer og småbarnsmammaer på fulltid i over 10 år. 

Jeg er selv mamma til to gutter og jeg har kjent på egen kropp hvilke endringer kroppen går gjennom under en graviditet og etter fødsel. Jeg vet også at med enkle grep kan vi mammaer få en sterk kropp uten smerter og som tåler å bære på barna, hoppe på trampoline og ha energi til alt mammarollen innebærer.

Jeg brenner for at mammaer som deg skal få en sterk kropp uten smerter og at du kan få kjenne på å ha masse energi og overskudd og en kropp du trives i, også som mamma. 

Du er så velkommen med på trening!

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen