Bergen utetrening

Nye runder med trening starter i mai og juni. Påmelding er åpen. Trykk på knappen over eller se lengre nede på siden hvor og når vi trener.

 

Er du i mammaperm og har lyst til å komme i form etter graviditet og fødsel sammen med andre mammaer og babyer? 

Bergen utetrening har barseltrening på Sletten, Skansemyren stadion, Fana stadion (se oversikt over treningstider lengre nede på siden).

Babyene kan selvfølgelig være med på trening og du velger selv om mini sover i vognen, ligger på treningsmatte eller er med på treningen i bæresele. 

Treningene passer både for deg som er fra 6 uker etter fødsel og frem til så lenge du er i mammaperm. Vi har små grupper slik at du får trening tilpasset akkurat der DU er! Vi tar hensyn til endringene kroppen har vært gjennom under en graviditet og fødsel (med tanke på evt delte magemuskler og bekkenbunn), og vi starter forsiktig og trapper opp belastningen uke for uke. 

Det er hovedvekt på styrketrening med innslag av mobilitetstrening og kondisjonstrening der du enten går, jogger eller løper. 

Treningene foregår ute. Alle treningstedene har gode parkeringsmuligheter!

Treningen er ledet av Christine Lystrup som er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. Hun har over 8 års erfaring med barseltrening og kvinnehelse. 

NB 1: Du kan være med tidligst fra 6 uker etter fødsel og ut hele permisjonstiden din.

NB 2: Er det gått en stund siden du fødte og du er i gang med treningen din så tilpasser jeg treningen slik at du kan trene tyngre.

Ta veldig gjerne kontakt om du har spørsmål.

Mail: [email protected] eller via påmeldingsskjema under her. Der ser du også oversikt over tid & sted.

"Jeg trente mye før jeg ble gravid og var i god form, men med graviditeten kom flere plager og kroppen forfalt. Etter fødselen ble jeg litt redd for å trene feil, og syntes det var vanskelig å vite hvordan jeg skulle trene igjen. For meg ble barseltrening med Christine redningen. Hun legger opp allsidig trening som blir hardere i samspill med at du blir sterkere, og hun er alltid obs på riktig trening for å unngå skade/forverring av plager. Etter fødselen satt jeg med en svak kropp jeg ikke kjente igjen, i dag føler jeg meg som meg selv igjen; jeg er sterk og kan løpe i fjellet igjen. Jeg er 100% sikker på at jeg ikke hadde kommet hit så raskt uten hjelp av Christine. Hun gav meg støtten, tryggheten og sparket i rumpa jeg trengte! Anbefales på der sterkeste! "

Iselin Margrete Skudal

"Jeg slet med å komme i gang med treningen etter fødselen. Kroppen var sliten med lite bevegelse og jeg følte meg veldig utrent. Jeg hadde et sterkt ønske om å følge meg bedre, gå ned i vekt, bli sterkere og få bedre holdning. Christine er kunnskapsrik og har gode og effektive økter som er godt tilpasset gruppen. Det gode humøret hennes motiverer og smitter på resten av gjengen. Dessuten er det kjekt å trene sammen i gruppe. Treningene har gitt meg treningsglede! Nå har jeg gått ned i vekt, har mye mer overskudd og er sterkere. "

Maria Waage Nygård

"Det er veldig inspirerende og effektivt å trene med Christine. Hun legger opp til gode treningsøkter som er varierte og som gjør at jeg har kommet i gang med treningen igjen etter svangerskapet. Jeg opplever at jeg har hatt god progresjon etter å ha deltatt på treningene."

Kristina Husø

"Christine er ei blid, inspirerende og engasjerende dame med solid fagkunnskap og evne til å tilpasse treningen til den enkelte. Hun er raus med å dele erfaringer og tips til trening og kosthold, og hvordan oppnå mestring og god selvfølelse selv når man er en travel og sliten småbarnsmamma. Christine har skapt et fellesskap for småbarnsmødre gjennom sine utetreninger i Bergen som er helt uvurderling! Jeg begynte å trene sammen med Christine på ei mamma-treningsgruppe etter at jeg hadde fått mitt første barn. Treningene sammen med denne gruppa ble et høydepunkt i løpet av uka, og jeg satte stor pris på gode, tilrettelagte treningsøkter ute i frisk luft, godt samhold i gruppa og generelt god stemning. Nå trener jeg sammen med Christine på en av hennes kveldsgrupper. Jeg setter stor pris på variasjonen i treningsøktene, og det gode samholdet i treningsgruppa. Christine sitt konsept med utetrening med egen kroppsvekt er fantastisk, og jeg anbefaler det på det varmeste til ALLE!"

Maja Sollid

Om Christine Lystrup

 

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. Jeg startet Bergen utetrening i 2014 og har jobbet med trening for barselmammaer og småbarnsmammaer på fulltid i over 8 år. 

Jeg er selv mamma til to gutter og jeg har kjent på egen kropp hvilke endringer kroppen går gjennom under en graviditet og etter fødsel. Jeg vet også at med enkle grep kan vi mammaer få en sterk kropp uten smerter og som tåler å bære på barna, hoppe på trampoline og ha energi til alt mammarollen innebærer.

Jeg brenner for at mammaer som deg skal få en sterk kropp uten smerter og at du kan få kjenne på å ha masse energi og overskudd og en kropp du trives i, også som mamma. 

Du er så velkommen med på trening!

Som sett i:

Påmeldingen er åpen og du er så velkommen med

 

  • Trening på Fana stadion onsdager kl. 11.30. Trening onsdag 14. og 21. juni, kr. 550,-
  • Trening i Nygårdsparken torsdager kl. 10.00. Trening torsdag 8. 15. og 22 juni, kr 790,-

Påmelding

Fyll ut skjemaet så kontakter jeg deg

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen