SLANK OG ENERGISK KICKSTART

Boost helsa, øk forbrenningen, få bedre metthetsfølelse og mer matglede med 4 uker kickstart! Råvarebasert kosthold som passer for hele familien! Garantert resultater- helt uten diett.

TRYKK HER FOR Å FÅ TILGANG TIL KICKSTARTEN

Raske resultater og varige endringer

Få tilgang til de enkle verktøyene, ukesmenyene og oppskriftene som gir deg mer energi og matglede og som øker forbrenningen og metthetsfølelsen din, UTEN at du trenger å telle kalorier, gå rundt sulten eller bruke mye tid på trening.

Dette kurset gir deg en kickstart slik at du får en skikkelig startboost i livsstilsendring din- som også vil hjelpe deg med å få varige resultater. 

Rene råvarer, et godt og variert kosthold, god metthetsfølelse!

Kostholdet alene vil gi deg merkbare og synlige resultater. Du trenger ikke trene i starten!

TRYKK HER FOR Å FÅ TILGANG TIL KICKSTARTEN

Varige endringer

For at du skal få varige endringer er det viktig at du spiser nok mat og ikke går rundt sulten. Når du setter sammen måltidene med nok proteiner, sunt fett og komplekse karbohydrater vil du kunne spise deg mett til hvert måltid samtidig som du går ned i vekt, får mer energi kvitter deg med søtsuget! 

Her ligger alt klar for deg! Du trenger ikke lure på hva du bør- og ikke spise for å oppnå målene dine. Du får også verktøyene som gjør at du lykkes over tid! Endring av tankesett, mer kunnskap om kosthold og mat som er raskt og enkelt å lage i en travel hverdag.

TRYKK HER FOR Å FÅ TILGANG TIL KICKSTARTEN

Har du prøvd mange ganger før uten å lykkes?


Føler du at du har prøvd alt- uten å lykkes over tid? 

Har du skikkelig søtsug- og ender med hånden i godteriskålen kveld etter kveld til tross for at du har bestemt deg for å kutte ut godteri? 

Har du lite tid å planlegge hva du skal spise, og lite tid til matlaging? 

Er du usikker på hva som egentlig er sunt og hva og hvor mye du kan spise og likevel gå ned i vekt?  

Du har ikke ork eller tid til å bruke mye tid på treningssenteret?

DU ER IKKE ALENE, og det er ikke viljestyrken din det er noe galt med! Når du spiser for lite mat og får i deg for lite næring, følger et opplegg som tar mye tid og som krever mye endringer på en gang, ja da er det nesten umulig å lykkes! 

Du kommer til å bli overrasket over hvor mye mat du faktisk skal spise- også når du vil ned i vekt. Og når kroppen fin får den næringen den trenger så er det veldig mye lettere å stå i mot fristelsen for å tømme hele godisskålen eller småspise gjennom hele dagen! 

Jeg gleder meg til du får oppleve hvor bra det kan føles å endre livsstilen til det bedre. 

TRYKK HER FOR Å FÅ TILGANG TIL KICKSTARTEN

Hanne L.

På 4 uker har jeg gått ned 5 kilo. Jeg har spist masse god mat og ikke følt at jeg har gått på diett. Jeg har heller ikke trent de første ukene. Dette kostholdet er kommet for å bli her i huset, og jeg kan trygt anbefale kurset videre. 

Jannicke H.

Endelig kan jeg finne frem igjen klærne som jeg har spart på siden før andre barn, og shopping er ikke lengre noe jeg gruer meg til. Jeg har fått masse energi og jeg føler meg mye gladere! TUSEN TAKK for dette opplegget.

Charlotte S.

Jeg er så stolt over at jeg endelig har klart å følge et opplegg. Jeg har ikke veid meg, men klærne mine sitter mye løsere! Jeg har fortsatt etter disse 4 ukene, og har fått et mye mer avslappet forhold til mat og kropp. Nå gleder jeg meg til å begynne å trene også.

Christine Lystrup

Dersom du har prøvd flere dietter og treningsprogrammer uten å lykkes så er du på riktig plass. 

Dessverre finnes det utrolig mange trenings- og kostholdsråd der ute som bare ikke fungerer over tid, og som i alle fall ikke lar seg kombinere med at du har lite tid!

Dersom du har prøvd å komme i gang med trening og et bra kosthold men ikke klart å lykkes over tid, så vil jeg bare si til deg at det ikke er din feil. Det du har lært tidligere om vektnedgang fungerer ikke i praksis.

Løsningen til å gå ned i vekt, få masse energi og trivselskroppen er like foran deg og enklere enn du tror. Jeg lærer deg hvordan du enkelt får en aktiv livsstil med resultater som varer. 

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. 

Jeg har hjulpet tusenvis av kvinner som har fått på plass en aktiv livsstil som til og med lar seg gjennomføre med både full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan oppnå supre resultater og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle.

TRYKK HER FOR Å FÅ TILGANG TIL KICKSTARTEN

Alt dette får du: 

Ukesmeny og oppskrifter

Du får en ny ukesmeny med nye oppskrifter til alle dagens måltider hver uke over 4 uker. 

Enkle retter som du smekker sammen på 1-2-3 og som gir deg god metthetsfølelse samtidig som du får masse energi, penere hud, bedre helse og som gjør at du går ned i vekt. Enkelt å følge- og en trygghet av å vite at du vil få varige endringer i livsstil og vektreduksjon.

Mindset

Halve jobben ligger i hodet! Endre hvordan du tenker om deg selv og snakker til deg selv med effektive strategier! 

Lær å sett sammen måltidene selv

Det er ikke meningen at du skal følge en ukesmeny resten av livet! De er GULL å ha når du skal komme i gang, og skal kickstarte vektnedgang. Men du vil også lære hvordan du setter sammen måltidene selv i fortsettelsen!

Om kosthold i besøk og på restaurant

Mat fører mennesker sammen! Du skal ikke måtte unngå sosiale situasjoner når du skal endre livsstil. Du får gode tips og triks til når du skal spise hos familie og venner eller ute på café og restaurant. 

Bli kvitt søtsuget

Enkle tips og triks til hvordan forebygge- og stå i mot søtsug/ cravings av fastfood, chips og snop.

Om vektnedgang og trening

I dette kurset er det ikke lagt opp til trening. Du lærer likevel når og hvordan det er lurt å komme i gang med trening. Trening er ikke viktig for vektnedgang, men det er superviktig for helsa! 

Tilgang til alt innholdet i egen app og nettportal!

NÅ TIL 75% rabatt!!!!
Tilgang til alt i 1 helt år!

 

VENT: DET ER MER!!!!

Bonus 1: 

Oppskriftshefter du kan printe ut og ha lett tilgjengelig på kjøkkenet

Bonus 2: Sunnere godis!

Godteriet du kan kose deg meg som samtidig gir deg god næring og som ikke trigger søtsuget i like stor grad.

Bonus 3: Tren med oss

3 effektive treningsøkter du kan gjøre når og hvor det passer deg! Hele økten er filmet og jeg forklarer teknikk og tilpasser fra nybegynner til godt trent.

Bonus 4: Tilgang til egen Facebookgruppe

... med meg og alle de andre deltakerne der du får svar på alle dine spørsmål, og kan dele resultater og få masse heiarop!

Ordinær pris: 3.997,-
DIN PRIS NÅ kr. 497,-

Tilgang til alt i egen app & nettportal! I ett helt år!

TRYKK HER FOR Å FÅ TILGANG TIL KICKSTARTEN

ORDINÆR PRIS KR. 3.997,-

NÅ KUN KR 497,-

Engangsbeløp! Tilgang i ett år

 • Ny ukesmeny hver uke i 4 uker med tilhørende oppskrifter 

 •  Mindset

 •  Lær å sett sammen måltidene selv slik at du også lykkes i fortsettelsen!

 •  Om kosthold i besøk og på restaurant.

 •  Bli kvitt søtsuget.

 •  Om vektnedgang og trening.

 •  Tilgang til alt innholdet i egen app og nettportal!

 •  Bonus 1: Oppskriftshefter du kan printe ut 

 •  Bonus 2: Sunnere godis! 

 •  Bonus 3: Tren med oss. 3 effektive treningsøkter  du kan gjøre hjemme.

 •  Bonus 4: Tilgang til egen Facebookgruppe  

BLI MED HER