Finn matglede og treningsglede og få masse energi og en kropp du trives i.

SEND MEG OPPLEGGET GRATIS

 

Dette får du:

🌸 Ukesmeny med herlige og enkle oppskrifter på frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Maten gir deg stabilt med energi gjennom dagen slik at du kan være på topp fra morgen til kveld, bli kvitt cravings og få kroppen du virkelig trives i.

Kostholdet passer for hele familien.

🌸 Effetive styrkeøkter og intervalltrening som du kan gjennomføre hjemme uten å bruke mye tid.

 

Gå ned i vekt og stram opp uten å være på diett. Dette programmet kan du gjennomføre selv om du har lite tid. Få godfølelsen du også, og kom i gang allerede i dag.
 
SEND MEG OPPLEGGET GRATIS

Om Christine

Jeg er mamma til to små gutter, og jeg har kjent på hvordan det er å ikke trives i sin egen kropp etter graviditet. Jeg gikk opp over 20 kilo under begge graviditetene mine. De første 10 kiloene gikk fort av men de siste 10 kiloene satt som limt. Jeg syntes det var utfordrende å finne tid til trening og bra mat som mamma. Jeg opplevde å få masse cravings etter netter med lite søvn og jeg prøvde flere dietter som jeg ikke klarte å holde over tid. 

Løsningen ble å legge om måten jeg tenkte og trente på. Jeg kunne ikke trene på samme måte som før jeg ble mamma. Treningen måtte gi meg den kroppen og energien jeg ville ha uten å bruke mye tid. Jeg har heldigvis funnet en super måte å både kombinere egentid & trening, bra mat og familietid i en travel hverdag og jeg brenner for å dele dette videre med andre mammaer.

Nå har jeg hjulpet over tusen mammaer med å få på plass en bra livsstil som til og med lar seg gjennomføre med full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan oppnå supre resultater og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle. 

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og har jobbet med småbarnsmødre på fulltid i over 6 år.

SEND MEG OPPLEGGET GRATIS

"Da jeg begynte å trene med Christine var det noen år siden jeg hadde hatt gode treningsrutiner, og slet med motivasjon for å komme i gang igjen. Gjennom treningen med Christine kom jeg inn i en god rytme, og jeg har fortsatt å trene med henne fordi det er utrolig gøy! Man får god oppfølging, stor variasjon av øvelser, det er sosialt og så er det fantastisk å trene ute i naturen. Jeg har blitt mamma til to små siden jeg startet, og etter begge svangerskapene har trening med Christine hjulpet meg å finne tilbake til både form og treningsvaner. Viktigst av alt er likevel at det har bidratt til en sterk mammakropp, som tåler både bæring og byssing av baby og herjing og løping med 3-åringen! "

Brita Bolstad
Close

Legg igjen navn og epost her så får du tilsendt planen med treningsøkter, ukesmeny og oppskriftene som får deg i gang, helt gratis.

Ved å legge inn navn og epost får du også ukentlige mail fra meg med trenings- og kostholdsinspirasjon. Du kan melde deg av når du vil ved å trykke på unsubscribe nederst i mailen.