Velkommen til Bergen utetrening

Jeg (Christine Lystrup) har drevet Bergen utetrening på fulltid i over 8 år. I løpet av disse årene har jeg trent over 2.000 damer med kveldsbootcamper, barseltrening og personlig trening online & i Bergen.

Vi har fokus på effektiv trening,treningsglede, samhold, mestring og treningsfremgang uke for uke!

Utetrening er GULL! Trening i frisk luft gjør mye både for den psykiske og fysiske helsa vår. 

Hos oss er det ingen speil- og du kan komme akkurat som du er! Du vil få trening tilpasset DEG enten om du er med på en gruppetrening eller om du velger personlig trening. Du er supervelkommen med både om du er helt nybegynner eller godt trent. Jeg har små grupper slik at jeg får tilpasser treningen alle nivå. 

Se mer info om kveldstreningene, mammatreningene og personlig trening under her. Jeg gleder meg til å se deg på trening! 

Kveldstrening/ bootcamp

Kom i form med utetrening i små grupper. Tett oppfølging og bra fellesskap. For deg som vil få supre treningsresultater i en travel hverdag.

BLI MED HER

Barseltrening

Er du i mammaperm? Bli med oss og andre mammaer på mammatrening. Små grupper med trygg veiledning og tett oppfølging. 

BLI MED HER

Personlig trening

Ønsker du å komme i form med personlig trening ute eller online? Trening tilpasset DEG og dine mål!

KOM I GANG HER

"Jeg meldte meg på Christine sin online-trening fordi det var vanskelig å finne tid til å følge de faste utetreningstimene hver uke. Onlinetreningen ga meg friheten til å trene hvor og når det passet meg. Og med den tette oppfølgingen var det like forpliktende å trene som hvis jeg hadde vært med på en vanlig treningstime med Christine. Jeg følte meg inkludert og var en del av en treningsgruppe som fulgte det samme programmet som meg. Vi kunne kommentere og spørre om øvelsene og heie på hverandre. Super effektivt og den perfekte måten å oppnå treningsmålene mine på. Jeg kan varmt anbefale Christine sitt online treninsprogram! "

Louise Winzentsen

"Jeg ville begynne å trene, og trengte noe fast å møte opp til. Jeg følte meg i dårlig form, med altfor dårlig motivasjon til å overvinne dørstokkmila. Hadde vært støttemedlem på treningssenter over et par år, noe som resulterte i ekstremt høye engangskostnader dersom man regnet det tilbake pr utført økt. Christine fikk meg ut av sofaen og i gang med trening uansett vær. Det som fikk meg til å stole på at Christine kunne hjelpe meg var hennes blide vesen, og helt normale syn på verden. Det som overrasket meg var hvor kjekt jeg synes det var å trene, og hvor enkelt det etterhvert var å komme seg ut til en så kjekk gjeng. Nå har jeg funnet min egen glede med trening, og har en MYE lavere list for å komme meg ut i all slags vær og vind. Fokuserer på egen mestring og godfølelse, ikke at jeg bør trene - men at jeg vil."

Lene Fammestad

"Jeg trente mye før jeg ble gravid og var i god form, men med graviditeten kom flere plager og kroppen forfalt. Etter fødselen ble jeg litt redd for å trene feil, og syntes det var vanskelig å vite «hvordan jeg skulle trene igjen». For meg ble bootcamp med Christine redningen. Hun legger opp allsidig trening som blir hardere i samspill med at du blir sterkere, og hun er alltid obs på riktig trening for å unngå skade/forverring av plager. Etter fødselen satt jeg med en svak kropp jeg ikke kjente igjen, i dag føler jeg meg som meg selv igjen; jeg er sterk og kan løpe i fjellet igjen. Jeg er 100% sikker på at jeg ikke hadde kommet hit så raskt uten hjelp av Christine. Hun gav meg støtten, tryggheten og sparket i rumpa jeg trengte! Anbefales på der sterkeste! "

Iselin Margrete Skudal
Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen