Velkommen til Bergen utetrening

Vil du finne treningsglede sammen med oss?

Hei, jeg er Christine
og jeg elsker å være aktiv ute i naturen!

For 10 år siden startet jeg min aller første treningsgruppe med utetrening her i nabolaget mitt i Bergen. Jeg fikk med meg 5 damer, og sammen trente vi i skogen en gang i uken. Det utviklet seg fort til alt flere ville være med, og etter kort tid ble det utetreninger i flere bydeler i Bergen, både bootcamper, nabolagstreninger og mammatreningerBergen utetrening ble til.

De siste 10 årene har jeg fått hjelpe over 2.000 damer med å bli sterk & energisk, få god helse og trivsel i egen kropp- helt uten dietter og strenge treningsprogrammer, og jeg brenner for å vise hvor enkelt det kan gjøres i en travel hverdag. 

Jeg gleder meg til å hjelpe deg med det samme!

Kveldstrening/ bootcamp

Kom i form med utetrening i små grupper. Tett oppfølging og bra fellesskap. For deg som vil få supre treningsresultater i en travel hverdag.

BLI MED HER

Barseltrening

Er du i mammaperm? Bli med oss og andre mammaer på mammatrening. Små grupper med trygg veiledning og tett oppfølging. 

BLI MED HER

Dette er treningen for deg som: 

  • Vil finne ekte treningsglede, ute i naturen
  • Vil bli stekere, raskere, strammere og gladere uke for uke
  • Vil ha tett oppfølging av personlig trener for ekstra rask fremgang
  • Er lei av å være støttemedlem på treningssenter
  • Vil komme deg over dørstokkmila HVER uke
  • Vil trene i frisk luft sammen med andre kvinner 

Treningen passer for ALLE, både om du har hatt en lang treningspause og om du er treningsvant. Jeg har små grupper slik at jeg får tilpasset treningen slik at du trener på ditt nivå.

Vi har et helt fantastisk treningsfellesskap og du er supevelkommen med.

"Jeg meldte meg på Christine sin online-trening fordi det var vanskelig å finne tid til å følge de faste utetreningstimene hver uke. Onlinetreningen ga meg friheten til å trene hvor og når det passet meg. Og med den tette oppfølgingen var det like forpliktende å trene som hvis jeg hadde vært med på en vanlig treningstime med Christine. Jeg følte meg inkludert og var en del av en treningsgruppe som fulgte det samme programmet som meg. Vi kunne kommentere og spørre om øvelsene og heie på hverandre. Super effektivt og den perfekte måten å oppnå treningsmålene mine på. Jeg kan varmt anbefale Christine sitt online treninsprogram! "

Louise Winzentsen

"Jeg ville begynne å trene, og trengte noe fast å møte opp til. Jeg følte meg i dårlig form, med altfor dårlig motivasjon til å overvinne dørstokkmila. Hadde vært støttemedlem på treningssenter over et par år, noe som resulterte i ekstremt høye engangskostnader dersom man regnet det tilbake pr utført økt. Christine fikk meg ut av sofaen og i gang med trening uansett vær. Det som fikk meg til å stole på at Christine kunne hjelpe meg var hennes blide vesen, og helt normale syn på verden. Det som overrasket meg var hvor kjekt jeg synes det var å trene, og hvor enkelt det etterhvert var å komme seg ut til en så kjekk gjeng. Nå har jeg funnet min egen glede med trening, og har en MYE lavere list for å komme meg ut i all slags vær og vind. Fokuserer på egen mestring og godfølelse, ikke at jeg bør trene - men at jeg vil."

Lene Fammestad

"Jeg trente mye før jeg ble gravid og var i god form, men med graviditeten kom flere plager og kroppen forfalt. Etter fødselen ble jeg litt redd for å trene feil, og syntes det var vanskelig å vite «hvordan jeg skulle trene igjen». For meg ble bootcamp med Christine redningen. Hun legger opp allsidig trening som blir hardere i samspill med at du blir sterkere, og hun er alltid obs på riktig trening for å unngå skade/forverring av plager. Etter fødselen satt jeg med en svak kropp jeg ikke kjente igjen, i dag føler jeg meg som meg selv igjen; jeg er sterk og kan løpe i fjellet igjen. Jeg er 100% sikker på at jeg ikke hadde kommet hit så raskt uten hjelp av Christine. Hun gav meg støtten, tryggheten og sparket i rumpa jeg trengte! Anbefales på der sterkeste! "

Iselin Margrete Skudal

Om Christine Lystrup

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. Jeg har drevet Bergen utetrening på fulltid i over 10 år, og har i løpet av disse årene hjulpet over 2.000 kvinner med å finne en aktiv livsstil de elsker.

Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan finne treningsGLEDE og oppnå supre resultater med effektiv trening i tidsklemma.

Du er så velkommen med på trening!

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen