Treningsglede med Bergen utetrening

bergen utetrening Jan 17, 2023

Hvis ikke dette er treningsglede på høyt nivå så vet ikke jeg!

Mandag kveld var det trening i nydelig nysnø med Bergen utetrening på Slåtthaug!

Anne Marit hadde bursdag og hun ble møtt med bursdagsflagg fra Cecilie og gratulasjoner fra resten av gjengen. Merethe var tilbake i gruppen igjen etter ferie og alle var glade for å se henne. Sunniva hadde med seg en venninne som var ny i gruppen og hun ble inkludert med én gang. Julie tok oppvarmingen på vei til treningen og møtte ekstra forberedt til start. Åsne trener egentlig i en annen gruppe, men trente med oss i dag og sklei også rett inn i gjengen. Charlotte og Kristine stiller som vanlig med humør og positivitet! Treningen blir fullført med trøkk, glede, heiarop og rå gjennomføring fra begynnelse til slutt!!! Og midt oppi der står jeg og føler meg så vilt glad og takknemlig!

Altså, hvor heldig er vel ikke jeg!!! 

Vil du være med oss på utetrening? Du finner oss mandager på Sletthaug kl 17.30 og på Sletten kl. 19.00. Og så trener vi torsdager kl. 19.00 I Leaparken like ved Danmarksplass og kl. 20.15 på Ramstad gård (Nesttun).

Jeg har også barseltreninger onsdager kl 10.00 på Sletten.

Du er SÅ velkommen med. 

Mer info på www.bergenutetrening.no 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.