Trondheim, og bare 1.200 km igjen

norge på langs May 21, 2019

Dette er et innlegg repostet fra tidligere blogg.
Innlegget er opprinnelig skrevet 4. august 2011, med noen redigeringer i dag.

På vei ut fra Brønnøysund lettet skyene ENDELIG og jeg fikk glimt av litt utsikt. Verden ble straks bedre.

På turen har jeg fått se ørn, sel, en rev og MASSE elg. Denne elgen her var ikke akkurat sjenert og lot seg fotografere på kloss hold i alle vinkler.

Strekket fra Vennesund til Trondheim har vært veldig… KUPERT!!!

Endelig kommet meg opp en lang bakke, så kommer en lang nedoverbakke avbrutt av en ny oppoverstigning!!! Puh, jeg kjenner det veldig godt på fremsiden av lårene mine etter 3 dager med tung tråkking.

Inn til Tronheim valgte jeg raskeste vei. Jeg tok av til Malm før Steinkjær og syklet den veien inn til Trondheim. Kupert men vakkert. Jeg stusset veldig over veivalget ved et kryss før ferja. En utrolig hyggelig mann kunne hjelpe meg med å finne riktig vei. Da jeg var like før ferja møtte jeg han igjen og jeg fikk haik over fjorden (ikke juks altså… skulle ta hurtigbåt inn til Trondheim, men nå fikk jeg skyss i stedet for passasjerbåt…). Etter å ha pratet med han en stund ble jeg invitert med hjem til han og familien!!!Det kunne jeg jo ikke takke nei til.

Jeg måtte bare møte Silje, damen bak nettsiden getinspired som sponset meg med 4 Røhnish plagg i forbindelse med sykkelturen «Norge på langs» . Vi var på kafe sammen i dag. Så utrolig hyggelig å møte Silje. Hun er vikelig en fantastisk dame altså.

Nå har kommet meg til de hyggelige menneskene jeg får overnatte hos i dag. Jeg fått meg en dusj og huden føles helt fantastisk. OG den lukter godt  Klærne mine er i vaskemaskinen, og nå skal jeg nyte den vakre utsikten over Trondheim med godt selskap. LUKSUS!!! Jeg er så utrolig heldig som møter på så mange hyggelige og hjelpsomme mennesker. Tenk å åpne hjemmet sitt for fremmede på den måten…

Og vet dere hva???

Trondheim betyr at jeg har unnagjort 2/3 av «Norge på langs» og «bare» 1.100 km gjenstår

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.