Mine 6 beste grep til å føle deg på topp

kostholdstips Jan 23, 2020


Trenger du mer energi og overskudd i hverdagen?

Gjør disse 6 enkle grepene og føl deg på topp gjennom hele dagen så vil du kjenne forskjell på bare noen få dager. 

 
1. Drikk nok vann.
 
Start dagen med ett stort glass lunkent vann (fra vannkoker) med saften fra 1/2 sitron. Du får i gang kroppen, det gjør bra for fordøyelsen og du får i deg masse vitaminer som holder deg frisk. Videre drikker du 1,5- 2 liter til sammen gjennom dagen.
 
2. Få nok søvn.
 
Nok søvn har SÅ masse å si for at du har den energien du trenger, slipper unna cravings, føler deg bra og at du tenker positivt og føler deg bra.
 
3. Tren 30 min hver dag.
 
Det trenger ikke være komplisert. Sykle til jobben, gå til barnehagen, ta deg en effektiv intervalløkt, tren en rask sirkeløkt på treningssenter eller hjemme i stua. Dette vil gi deg en sterk kropp som tåler herjelek med barna, et klart hode, en kropp du er stolt av og masse energi!
 
4. Bruk tid i naturen.
 
Naturen har en utrolig gode helsegevinster for kroppen vår. Bare ved å være i naturen motvirker vi stress, vi blir mer løsningsorientert og gladere, vi sover bedre og har det generelt mye bedre. Ekstra bonus er sollys og vitamin D som også er med på å gi deg mer energi.
 
5. Spis ren og naturlig mat.
 
Lag maten din fra bunnen av, og velg rene råvarer. 

Når du lager maten selv sikrer du at kroppen får mye mer næring som igjen vil holde deg mett mye lengre, forebygge cravings, redusere cellullitter og gi deg generelt en slankere og mer atletisk kropp. Du vil også oppleve at magen din fungerer bedre, at du får penere hund og en gladere utstråling.
 
Bruk masse grønnsaker og bær, rene proteinkilder som fugl/ kjøtt/ fisk/ egg/ quinoa og bra fett som avokado/ olivenolje/ nøtter og frø. Spis også mer bønner og linser.
 
6. Bruk tid med fine folk som gir deg energi.
 
Hvem vi bruker tiden vår sammen med har sååå masse å si på hvor mye energi vi får. Omgi deg med gode venner som gir deg energi og glede. 
 
Husk at en god latter forlenger livet.

 
 

Og du: vil du komme i gang med bra mat selv om du er travel? Last ned ukesplanleggeren HER. Der finner du oppskriftene på maten som gjør deg glad og energisk og du får med en ukeshandleliste i samme slengen.
 
... Så sparer du masse tid OG du gjør noe godt for deg og barna dine hver dag.
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.