Bergen utetrening

Påmelding for mai 2024 er åpen.  Info om treningssteder, tider og pris finner du nederst på denne siden.

Personlig trening i små grupper ute.

Treningen passer alle formnivå: jeg tilpasser øvelsene slik at du kan trene ut fra der du er.

Hei, jeg er Christine
og jeg elsker å være aktiv ute i naturen!

For 10 år siden startet jeg min aller første treningsgruppe med utetrening her i nabolaget mitt i Bergen. Jeg fikk med meg 5 damer, og sammen trente vi i skogen en gang i uken. Det utviklet seg fort til alt flere ville være med, og etter kort tid ble det utetreninger i flere bydeler i Bergen, både bootcamper, nabslagstreninger og mammatreninger. Bergen utetrening ble til.

De siste 10 årene har jeg fått hjelpe over 2.000 damer med å bli sterk & energisk, få god helse og trivsel i egen kropp- helt uten dietter og strengetreningsprogrammer, og jeg brenner for å vise hvor enkelt det kan gjøres i en travel hverdag. 

Jeg gleder meg til å hjelpe deg med det samme!

Dette er treningen for deg som: 

  • Vil finne ekte treningsglede, ute i naturen
  • Vil bli stekere, raskere, strammere og gladere uke for uke
  • Vil ha tett oppfølging av personlig trener for ekstra rask fremgang
  • Er lei av å være støttemedlem på treningssenter
  • Vil komme deg over dørstokkmila HVER uke
  • Være en del av et helt fantastisk treningsfellesskap med andre kvinner 
JA! JEG VIL VÆRE MED

Treningen passer for ALLE, både om du har hatt en lang treningspause og om du allerede er i gode treningsrutiner. Jeg har små grupper slik at jeg får tilpasset treningen slik at du trener på ditt nivå.

Vi har et helt fantastisk treningsfellesskap og du er supevelkommen med.

Se oversikt over treningssteder og tider nederst på siden.

Ta veldig gjerne kontakt om du har spørsmål. Mail: [email protected] .

"Ærlig og real trening, med blid og trivelig trener som pusher deg litt lenger enn du klarer selv. Jeg er med på 8 året. Alltid nye og utfordrende øvelser. Anbefales på det varmeste."

Lene Kroken

"Den beste gruppetreningen jeg har vært med på. Små grupper, tett oppfølging, øvelsene tilpasses din styrke, og en kunnskapsrik og glad instruktør. Gleder meg til hver time!"

Astrid Heggland

"Gode, varierte treningsøkter i små grupper. Jeg merket at jeg ble sterkere og klarte flere repetisjoner etter bare noen få økter. Trening med Christine anbefales på det sterkeste!"

Ragnhild Aarseth

"Jeg ville begynne å trene, og trengte noe fast å møte opp til. Jeg følte meg i dårlig form, med altfor dårlig motivasjon til å overvinne dørstokkmila. Hadde vært støttemedlem på treningssenter over et par år, noe som resulterte i ekstremt høye engangskostnader dersom man regnet det tilbake pr utført økt. Christine fikk meg ut av sofaen og i gang med trening uansett vær. Jeg er overrasket over hvor kjekt jeg synes det var å trene, og hvor enkelt det etterhvert var å komme seg over dørstokkmila. Nå har jeg funnet min egen glede med trening, og har en MYE lavere list for å komme meg ut i all slags vær og vind. Fokuserer på egen mestring og godfølelse, ikke at jeg bør trene - men at jeg vil."

Lene Fammestad

"Eg har deltatt både på fysiske utetreningar og digitale treningar med Christine. Ho er super! Dyktig, motiverande og leverer alltid gode treningar som passar til fleire nivå. Og ho svarer på alle slags spørsmål ein måtte ha. Anbefaler ho på det varmaste!"

T. M Espeland

Om Christine Lystrup

 

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. Jeg startet Bergen utetrening i 2014 og har jobbet med utetrening på fulltid i over 9 år. 

Jeg har hjulpet tusenvis av kvinner som har fått på plass en aktiv livsstil som lar seg gjennomføre med både full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan finne treningsGLEDE og oppnå supre resultater med effektiv trening.

Du er så velkommen med på trening!

Som sett i:

TRENING FRA APRIL 2024. Påmelding er åpen!

Vi har fri alle røde dager 

Du kan kombinere alle gruppene som du ønsker ila ukene treningene går over.

  • Slåtthaug idrettspark (ved Tranevatnet) mandager kl. 17.30. Oppstart 13.mai. 6 treninger over 6 uker kr 1500,- NB! Vi trener tirsdag 21. mai i stedet for mandagen den uken pga. pinse.
  • Sletten/ Bjerknesparken mandager kl. 19.00. Oppstart 13. mai. 6 treninger over 6 uker kr. 1500,- NB! Vi trener tirsdag 21. mai i stedet for mandagen den uken pga. pinse.
  • Eidsvågneset mandager kl. 20.30. Oppstart 21. mai. 5 treninger over 5 uker kr. 1250,- NB! Vi trener tirsdag 21. mai i stedet for mandagen den uken pga. pinse
  • Leaparken (rett ved HIB: høyskolen i Bergen) torsdager kl. 19.00. Oppstart 23. mai. 5 treninger over 5 uker kr 1250,-

Påmelding

Fyll ut skjema så kontakter jeg deg.

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen