Bergen utetrening

Personlig trening i små grupper ute.

Treningen passer alle formnivå: jeg tilpasser øvelsene slik at du kan trene ut fra der du er.

Kom i supergod form med utetrening sammen med oss. 

Treningen foregår i små grupper. Du får tett oppfølging og trening tilpasset DEG. Du er velkommen med både om du er nybegynner eller har trent en del fra før.

Du kommer til å kjenne uke for uke at du blir sterkere, strammere og gladere.

Treningen har hovedvekt på styrketrening med innslag av kondisjonstrening og mobilitetstrening.

Det er nytt treningsopplegg fra hver uke slik at du hele tiden får fremgang i treningen.

Dette er sosial og gøy trening som virkelig gir resultater. 

Se oversikt over treningssteder og tider nederst på siden.

Ta veldig gjerne kontakt om du har spørsmål. Mail: [email protected] eller via "kontakt meg" på hjemmesiden.

"Ærlig og real trening, med blid og trivelig trener som pusher deg litt lenger enn du klarer selv. Jeg er med på 8 året. Alltid nye og utfordrende øvelser. Anbefales på det varmeste."

Lene Kroken

"Den beste gruppetreningen jeg har vært med på. Små grupper, tett oppfølging, øvelsene tilpasses din styrke, og en kunnskapsrik og glad instruktør. Gleder meg til hver time!"

Astrid Heggland

"Gode, varierte treningsøkter i små grupper. Jeg merket at jeg ble sterkere og klarte flere repetisjoner etter bare noen få økter. Trening med Christine anbefales på det sterkeste!"

Ragnhild Aarseth

"Jeg ville begynne å trene, og trengte noe fast å møte opp til. Jeg følte meg i dårlig form, med altfor dårlig motivasjon til å overvinne dørstokkmila. Hadde vært støttemedlem på treningssenter over et par år, noe som resulterte i ekstremt høye engangskostnader dersom man regnet det tilbake pr utført økt. Christine fikk meg ut av sofaen og i gang med trening uansett vær. Jeg er overrasket over hvor kjekt jeg synes det var å trene, og hvor enkelt det etterhvert var å komme seg over dørstokkmila. Nå har jeg funnet min egen glede med trening, og har en MYE lavere list for å komme meg ut i all slags vær og vind. Fokuserer på egen mestring og godfølelse, ikke at jeg bør trene - men at jeg vil."

Lene Fammestad

"Eg har deltatt både på fysiske utetreningar og digitale treningar med Christine. Ho er super! Dyktig, motiverande og leverer alltid gode treningar som passar til fleire nivå. Og ho svarer på alle slags spørsmål ein måtte ha. Anbefaler ho på det varmaste!"

T. M Espeland

Om Christine Lystrup

 

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. Jeg startet Bergen utetrening i 2014 og har jobbet med utetrening på fulltid i over 8 år. 

Jeg har hjulpet tusenvis av kvinner som har fått på plass en aktiv livsstil som lar seg gjennomføre med både full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan finne treningsGLEDE og oppnå supre resultater med effektiv trening.

Du er så velkommen med på trening!

Som sett i:

 

NYE KURS HØSTEN 2022 

8 treninger over 8 uker kr. 1.950,-

NB! Fikk du ikke med deg oppstarten, men vil være med oss på trening? Meld deg på via lenken under så lager vi plass til deg.

  • Slåtthaug idrettspark mandager kl. 17.30. Oppstart 17. oktober. 
  • Sletten/ Bjerknesparken mandager kl. 19.00. Oppstart 17. oktober
  • Leaparken (rett ved HIB: høyskolen i Bergen) torsdager kl. 19.00. Oppstart 20. oktober.
  • Ramstad gård/ Nesttun torsdager kl. 20.15. 
    Oppstart 20. oktober.

 

Er du syk eller ikke kan komme på trening kan du ta igjen evt tapt trening i en annen gruppe ila perioden du er med på trening.

Påmelding

Fyll ut skjema så kontakter jeg deg.

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen