Jeg hjelper deg med å finne treningsglede & matglede slik at du får varige resultater. Du trenger ikke telle kalorier eller bruke mye tid på treningssenter for å stramme opp, gå ned i vekt og få masse energi og god helse.

Jeg brenner for en balansert livsstil som lar seg kombinere med en travel hverdag. Jeg vil at du også skal få oppleve hvor godt det er å ha en aktiv livsstil der du tar gode valg for DEG slik at du får masse energi & overskudd.

 

BLI MED PÅ 14 DAGER CHALLENGE

Kom i gang med treningen og kostholdet som strammer opp kroppen og gir deg masse energi før julesesongen kicker inn. Korte & effektive treningsøkter du kan gjøre hjemme og digge oppskrifter som du lager på 1-2-3. 

Les mer og meld deg på ved å KLIKKE HER

 

MELD DEG PÅ HER

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Varig livsstilsendring online

Treningen, kostholdet og tankesettet for deg som vil ha en balansert og aktiv livsstil. 

Online månedsmedlemsskap for hjemmetrening & matglede, online barselkurs og online 1-1 coaching

SE OVERSIKT HER

Bergen utetrening

Kom i form med Bergen utetrening. Kveldsbootcamp + trening for deg i mammaperm. 

Små grupper, tett oppfølging og skikkelig bra fellesskap

BLI MED HER

Gratis ressurser

Her kan du laste ned gratis oppskriftshefte og få tilgang til online inspirasjonsforedrag der jeg hjelper deg i gang med de tingene som gir deg masse energi, treningsglede, masse energi og en balansert livsstil du elsker.

KOM I GANG GRATIS

Som sett i:

Få ukentlig trenings- og kostholdstips

Meld deg på nyhetsbrevet og få trenings- og kostholdsinspirasjon gratis på e-post. Tjenesten er gratis og du kan når som helst melde deg av.

Om Christine Lystrup

Dersom du har prøvd flere dietter og treningsprogrammer uten å lykkes så er du på riktig plass. 

Dessverre finnes det utrolig mange trenings- og kostholdsråd der ute som bare ikke fungerer over tid, og som i alle fall ikke lar seg kombinere med at du har lite tid!

Dersom du har prøvd å komme i gang med trening og et bra kosthold men ikke klart å lykkes over tid, så vil jeg bare si til deg at det ikke er din feil. Det du har lært tidligere om vektnedgang fungerer ikke i praksis.

Løsningen til å gå ned i vekt, få masse energi og trivselskroppen er like foran deg og enklere enn du tror. Jeg lærer deg hvordan du enkelt får en aktiv livsstil med resultater som varer. 

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. 

Jeg har hjulpet tusenvis av kvinner som har fått på plass en aktiv livsstil som til og med lar seg gjennomføre med både full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg hvordan du også kan oppnå supre resultater og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle.

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen