Hei, jeg er Christine
og jeg elsker å være aktiv ute i naturen!

For 10 år siden startet jeg min aller første treningsgruppe med utetrening her i nabolaget mitt i Bergen. Jeg fikk med meg 5 damer, og sammen trente vi i skogen en gang i uken. Det utviklet seg fort til alt flere ville være med, og etter kort tid ble det utetreninger i flere bydeler i Bergen, både bootcamper, nabolagstreninger og mammatreninger. Bergen utetrening ble til.

Etter kort tid fikk jeg mange henvendelser fra kvinner som bodde andre steder enn i Bergen som sa de ville trene på samme måte.

Da kom idéen om å lage onlinetrening. Jeg filmet treningsøkter ute i naturen og lastet opp i lukket Facebookgruppe, og det ble en stor hit. Jeg gikk videre og laget min egen app og nettportal med effektiv hjemmetrening, oppskrifter & ukemenyer og enkle steg til bedre helse! Your Nordic Way ble til.

De siste 10 årene har jeg fått hjelpe over 2.000 damer med å bli sterk & energisk, få god helse og trivsel i egen kropp- helt uten dietter og strenge treningsprogrammer, og jeg brenner for å vise hvor enkelt det kan gjøres i en travel hverdag. 

Jeg gleder meg til å hjelpe deg med det samme!

"Ærlig og real trening, med blid og trivelig trener som pusher deg litt lenger enn du klarer selv. Jeg er med på niende året. Alltid nye og utfordrende øvelser. Anbefales på det varmeste."

Lene Kroken

"Jeg har gått ned 22,6 kilo på 9 måneder og jeg har mistet totalt 45 cm på kroppen. Jeg har fått mer energi og jeg har endelig masse overskudd til å være en aktiv og leken mamma."

Hanne L.

"Eg har deltatt både på fysiske utetreningar og digitale treningar med Christine. Ho er super! Dyktig, motiverande og leverer alltid gode treningar som passar til fleire nivå. Og ho svarer på alle slags spørsmål ein måtte ha. Anbefaler ho på det varmaste!"

T.M Espeland

"Jeg trente mye før jeg ble gravid og var i god form. Etter fødselen kjente jeg ikke igjen kroppen min, og jeg ble litt redd for å trene feil. For meg ble barseltrening med Christine redningen. Nå føler jeg meg som meg selv igjen; jeg er sterk og kan løpe i fjellet igjen. Jeg er 100% sikker på at jeg ikke hadde kommet hit så raskt uten hjelp av Christine. Hun gav meg støtten, tryggheten og sparket i rumpa jeg trengte! Anbefales på det sterkeste! "

Iselin Margrete Skudal

"Eg har aldri likt å trena. Så kom jeg over onlinetreningen til Christine på Instagram. Det høyrdes heilt perfekt ut, og har vist seg å vera dét og! Eg slepp å tenkja, men kan berre møta opp der det passar (stova/garasjen/terrassen) og når det passar (når ungane søv), og få servert treningsrettleiing av ypperste klasse! Det er som å ha ein PT i si eiga stove. No har eg trent fast tre gangar i veka i nesten fem månadar (personleg rekord i uthaldenheit), og har jammen begynt å lika det også. No ser eg fram til eigentid med sympatiske, spreke og dyktige trenar-Christine tre gangar i veka. Det er også til stor motivasjon at ho heiar på oss, både under treninga og etter vi har gjennomført. Det virkar, faktisk. Anbefalast varmt "

Linn Kristine Glesnes- Gaupholm

Kom i gang gratis

Bli inspirert til å komme i gang med en varig livsstilsendring!

Klikk på lenken og få tilsendt mitt gratis online inspirasjonsforedrag, rett til innboksen din. 

Du får 5 enkle steg til hvordan du kan gå sommeren i møte med masse energi, god helse og en stabil trivselsvekt uten at du trenger å snu opp- ned på alt. 

Det blir en time med MASSE inspirasjon og gode verktøy du kan ta med deg videre for å skape en livsstil du elsker. 

Klikk her for å få foredraget til innboksen din

Slik kan jeg hjelpe deg

Finn treningsglede & matglede som gir deg god energi, masse glede, trivsel i egen kropp og god helse sammen med meg, online og i Bergen. Her ser du de ulike måtene jeg kan hjelpe deg i gang på:

Your Nordic Way

Kom i gang med effektiv hjemmetrening og en sunnere livsstil sammen med meg. Du vil booste helsa, gå ned i vekt uten diett og føle deg sterkere og mer energisk uke for uke.

Vi har verdens beste online treningsSelleskap og du er veldig velkommen med i gjengen.

Få mer info/ meld deg på via knappen under. 

KLIKK HER FOR MER INFO / PÅMELDING

Bergen utetrening

Bor du i Bergen og vil bli sterk og energisk sammen med oss?

Da er du supervelkommen med å trening med oss i Bergen utetrening.

Vi har trening for deg som er i mammaperm på dagtid, og kveldstreninger/ bootcamper i ulike bydeler i Bergen. 

Vi har et helt fantastisk treningsfellesskap, og det er veldig lite skummelt å være med. Jeg tilpasser treningen både til deg som ikke har trent på lenge og til deg som allerede er i gode treningsrutiner men som vil ha ekstra inspirasjon og god fremgang i treningen din. 

Velkommen!

KLIKK HER FOR MER INFO / PÅMELDING

Slank og energisk kickstart

Dette kurset gir deg en skikkelig kickstart på sunne matvaner der du går ned i vekt på en sunn måte, booster helsa, får masse energi og trivsel i egen kropp.

4 uker meny med tilhørende oppskrifter og videoleksjoner med mental trening og tips til å lykkes over tid (kun kr. 497,- og du har tilgang til kurset i ett helt år fra kjøpsdato!).  

Dette er en super måte å komme i gang på om du vil gjøre endringer i kosthold. Perfekt nå før sommerferie!

JA! JEG VIL VITE MER

Christine Lystrup, sett i:

Få ukentlig trenings- og kostholdstips

Meld deg på nyhetsbrevet og få trenings- og kostholdsinspirasjon gratis på e-post. Tjenesten er gratis og du kan når som helst melde deg av.

Om meg

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. 

Jeg brenner for helhetlig helse der både trening, kosthold, tid i naturen, søvn og gode relasjoner spiller sammen.

All fysisk aktivitet tells. Bruk den tiden du har tilgjengelig. Det trenger ikke være en lang og tung økt. Gå en tur. Lek med barna. Jogg rolig i 10-15 minutter ute i naturen. Gjør en kort styrketrening hjemme. Senk listen! 

Det samme gjelder et godt kosthold. Du må ikke snu opp ned på alt eller tenke at alt skal være perfekt. Alle tiltak du gjør er med på å booste helsa di. Litt mer grønnsaker til hvert måltid. Litt mer råvarer. Litt mer hjemmelaget. ALLE endringer du gjør vil være med på å gjøre kroppen din sterkere. 

Jeg er gründer bak Bergen utetrening og online hjemmetrening og har gjennom de siste 10 årene hjulpet over 2.000 damer med å finne treningsglede og matglede i tidsklemma slik at de kan oppnå målene sine på en effektiv måte. Jeg gleder meg til å hjelpe deg med å oppnå det samme.

Ukentlig inspirasjon på Instagram. Følg meg gjerne, og send meg en melding slik at vi kan bli litt kjent.

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen