Jeg hjelper deg med å komme i gang med trening og et sunt kosthold som lar seg kombinere med en travel hverdag. Jeg vil at du også skal få oppleve hvor godt det er å ha en aktiv livsstil der du tar gode valg for DEG slik at du får masse energi & overskudd som varer gjennom dagen.

 

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Online hjemmetrening

Du får tilgang til en helt unik online hjemmetrening med et rått treningsfellesskap som gjør at du kommer deg over dørstokkmila. 

BLI MED HER

Bergen utetrening

Kom i form med Bergen utetrening. Kveldsbootcamp + trening for deg i mammaperm. Små grupper, tett oppfølging og skikkelig bra fellesskap

BLI MED HER

Online barseltrening

Treningen og kostholdet for deg i mammaperm som vil bli sterkere, strammere og mer energisk uke for uke. Trening tilpasset tiden etter fødsel.

BLI MED HER

Som sett i:

Få ukentlig trenings- og kostholdstips

Meld deg på nyhetsbrevet og få trenings- og kostholdsinspirasjon gratis på e-post. Tjenesten er gratis og du kan når som helst melde deg av.

Om Christine 

Dersom du har prøvd flere dietter og treningsprogrammer uten å lykkes så er du på riktig plass. 

Dessverre finnes det utrolig mange trenings- og kostholdsråd der ute som bare ikke fungerer over tid, og som i alle fall ikke lar seg kombinere med en travel hverdag.

Dersom du har prøvd å komme i gang med trening og et bra kosthold men ikke klart å lykkes over tid, så vil jeg bare si til deg at det ikke er din feil. Det du har lært tidligere om å gå ned i vekt, få masse energi og trivselskroppen fungerer bare ikke i praksis.

Det handler om å gjøre små endringer du både har lyst og tid til å følge- over tid! Du kan nyte god mat også om du vil ned i vekt. Det holder også å trene korte & effektive treningsøkter noen få ganger i uken og likevel få fremgang uke for uke.

Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder. Jeg er også mamma til to små gutter, og har virkelig fått kjenne på tidsklemma

Jeg har heldigvis funnet en super måte å både kombinere egentid & trening, bra mat og familietid i en travel hverdag. Tusenvis av kvinner har fått på plass en aktiv livsstil som til og med lar seg gjennomføre med full jobb og familie. Jeg gleder meg til å vise deg også hvordan du også kan oppnå supre resultater og bli kvitt kaloritelling og kjedelige dietter en gang for alle.

Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen