For deg som vil være
en sterk og energisk mamma

 

 

 

Kom i gang gratis 

Få trenings- og kostholdsplanen som gjør at du får matglede, treningsglede og masse overskudd samtidig som du går ned i vekt, strammer opp og føler deg super.

 

Jeg vet at det kan være utfordrende å komme tilbake til deg selv igjen etter at du har blitt mamma. Du har lite tid, og det kan være vanskelig å vite hvordan du skal få til trening og et bra kosthold når du er travel og mangler overskudd. 

Som mamma er det ekstra viktig å få gode treningsresultater på tiden vi investerer.

Du trenger at trening og kosthold er enkelt slik at du får de råe resultatene du ønsker deg uten at du trenger å bruke mye tid på treningssenteret og kjøkkenet. Trening og kosthold må være en livsstil som du elsker og som kan kombineres i en travel hverdag med jobb, barn og alt som står på planen. Og det må gi deg masse energi, overskudd, glød og en kropp du trives i.

Med enkle grep så klarer vi å skape den hverdagen vi ønsker oss uten at det føles som et ork.

Som mamma gir du så mye av deg selv til de rundt deg: nå er det din tur til å føle deg på topp. 

Christine Lystrup i media

KK, Bergens Tidende, Bergensavisen, Aftenposten, Aftenbladet, Dagsavisen, Det Norske Bransjemagasinet, Klikk, Kamille, Fanaposten, Vestnytt

"Jeg meldte meg på Christine sin online-trening fordi det var vanskelig å finne tid til å følge de faste utetreningstimene hver uke. Onlinetreningen ga meg friheten til å trene hvor og når det passet meg. Og med den tette oppfølgingen var det like forpliktende å trene som hvis jeg hadde vært med på en vanlig treningstime med Christine. Jeg følte meg inkludert og var en del av en treningsgruppe som fulgte det samme programmet som meg. Vi kunne kommentere og spørre om øvelsene og heie på hverandre. Super effektivt og den perfekte måten å oppnå treningsmålene mine på. Jeg kan varmt anbefale Christine sitt online treninsprogram! "

Louise Winzentsen

"Jeg ville begynne å trene, og trengte noe fast å møte opp til. Jeg følte meg i dårlig form, med altfor dårlig motivasjon til å overvinne dørstokkmila. Hadde vært støttemedlem på treningssenter over et par år, noe som resulterte i ekstremt høye engangskostnader dersom man regnet det tilbake pr utført økt. Christine fikk meg ut av sofaen og i gang med trening uansett vær. Det som fikk meg til å stole på at Christine kunne hjelpe meg var hennes blide vesen, og helt normale syn på verden. Det som overrasket meg var hvor kjekt jeg synes det var å trene, og hvor enkelt det etterhvert var å komme seg ut til en så kjekk gjeng. Nå har jeg funnet min egen glede med trening, og har en MYE lavere list for å komme meg ut i all slags vær og vind. Fokuserer på egen mestring og godfølelse, ikke at jeg bør trene - men at jeg vil."

Lene Fammestad

"Jeg trente mye før jeg ble gravid og var i god form, men med graviditeten kom flere plager og kroppen forfalt. Etter fødselen ble jeg litt redd for å trene feil, og syntes det var vanskelig å vite «hvordan jeg skulle trene igjen». For meg ble bootcamp med Christine redningen. Hun legger opp allsidig trening som blir hardere i samspill med at du blir sterkere, og hun er alltid obs på riktig trening for å unngå skade/forverring av plager. Etter fødselen satt jeg med en svak kropp jeg ikke kjente igjen, i dag føler jeg meg som meg selv igjen; jeg er sterk og kan løpe i fjellet igjen. Jeg er 100% sikker på at jeg ikke hadde kommet hit så raskt uten hjelp av Christine. Hun gav meg støtten, tryggheten og sparket i rumpa jeg trengte! Anbefales på der sterkeste! "

Iselin Margrete Skudal
Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen