Christine Lystrup i media

KK, Bergens Tidende, Bergensavisen, Aftenposten, Aftenbladet, Dagsavisen, Det Norske Bransjemagasinet, Klikk, Kamille, Fanaposten, Vestnytt

Artikkel på Noroff sine nettsider. 14.09.23. 
"Christine er gründer og student". 
Du kan lese artikkelen HER

Artikkel i avisen Bergens tidende, Stavanger aftenblad, Aftenposten, Fædrelandsvennen. 27.06.21
"Trene intervaller? Her er ekspertenes fem favoritter".
Du kan lese artikkelen HER

Artikkel i bladet KK. 07.01.19
"Tobarnsmoren Christine har syklet Norge på langs, krysset Jostedalsbreen, gjennomført Ironman og løpt 80 km" 
Du kan lese artikkelen HER

Paneldebatt og podcast med Foreldrerådet og Litteraturhuset. 29.04.19
"Foreldrerådet: Sannheten om mammakroppen"
Søk opp i podcasten til Litteraturhuset.

Artikkel i avisen Bergens tidende. 25.04.19
"Slik kan du bruke treningsparkene. Disse øvelsene greier de fleste".
Du kan lese artikkelen HER

Artikkel i avisene Bergens tidende, Stavanger aftenblad, Aftenposten. 16.12.18
"Skal du trene i vinterkulden? Her er feilene du må unngå"
Du kan lese artikkelen HER

Det norske bransjemagasinet. 19.12.17
"Her kan mødre trene med babyen sin".
Du kan lese artikkelen HER

Artikkel i Bladet Kamille puls. nr 1. 2016
"Sprek i kulda" 
Du kan lese artikkelen HER

Avisen Vestnytt. nr.59. 11. august 2015.
"Verhardt triathlon i Øygarden"

Barn i byen nr. 64. 2015. 
"kjapp matglede"

Bladet Kamille nr. 11. 2015. "Stupedamene"

Bladet Kamille. 03.04.15
"Kroppsfokuset er enormt stort"
Du kan lese artikkelen HER

"Jeg meldte meg på Christine sin online-trening fordi det var vanskelig å finne tid til å følge de faste utetreningstimene hver uke. Onlinetreningen ga meg friheten til å trene hvor og når det passet meg. Og med den tette oppfølgingen var det like forpliktende å trene som hvis jeg hadde vært med på en vanlig treningstime med Christine. Jeg følte meg inkludert og var en del av en treningsgruppe som fulgte det samme programmet som meg. Vi kunne kommentere og spørre om øvelsene og heie på hverandre. Super effektivt og den perfekte måten å oppnå treningsmålene mine på. Jeg kan varmt anbefale Christine sitt online treninsprogram! "

Louise Winzentsen

"Jeg ville begynne å trene, og trengte noe fast å møte opp til. Jeg følte meg i dårlig form, med altfor dårlig motivasjon til å overvinne dørstokkmila. Hadde vært støttemedlem på treningssenter over et par år, noe som resulterte i ekstremt høye engangskostnader dersom man regnet det tilbake pr utført økt. Christine fikk meg ut av sofaen og i gang med trening uansett vær. Det som fikk meg til å stole på at Christine kunne hjelpe meg var hennes blide vesen, og helt normale syn på verden. Det som overrasket meg var hvor kjekt jeg synes det var å trene, og hvor enkelt det etterhvert var å komme seg ut til en så kjekk gjeng. Nå har jeg funnet min egen glede med trening, og har en MYE lavere list for å komme meg ut i all slags vær og vind. Fokuserer på egen mestring og godfølelse, ikke at jeg bør trene - men at jeg vil."

Lene Fammestad

"Jeg trente mye før jeg ble gravid og var i god form, men med graviditeten kom flere plager og kroppen forfalt. Etter fødselen ble jeg litt redd for å trene feil, og syntes det var vanskelig å vite «hvordan jeg skulle trene igjen». For meg ble bootcamp med Christine redningen. Hun legger opp allsidig trening som blir hardere i samspill med at du blir sterkere, og hun er alltid obs på riktig trening for å unngå skade/forverring av plager. Etter fødselen satt jeg med en svak kropp jeg ikke kjente igjen, i dag føler jeg meg som meg selv igjen; jeg er sterk og kan løpe i fjellet igjen. Jeg er 100% sikker på at jeg ikke hadde kommet hit så raskt uten hjelp av Christine. Hun gav meg støtten, tryggheten og sparket i rumpa jeg trengte! Anbefales på der sterkeste! "

Iselin Margrete Skudal
Close

Legg igjen din e-post for å se del 2 av videoen