Et tilbakeblikk på året som gikk

trening Dec 31, 2019

2019 er straks forbi og jeg gjør meg klar for nye mål for 2020. 

Jeg bruker alltid de siste dagene i året på å reflektere hvordan året har vært. Jeg tenker over hva som var bra og som jeg vil ha med meg videre i 2020, og hva som ikke fungerte og som jeg vil legge bak meg eller endre for å gjøre det bedre i det nye året. 

Jeg ELSKER et nytt år.

For meg er det som en helt ny skrivebok som jeg kan fylle akkurat som jeg vil. Jeg setter meg mål og planlegger for hvordan jeg skal oppnå de slik at jeg alltid er på vei mot en bedre utgave av meg selv, og oppnår nye ting som utvikler meg. Jeg liker å være i vekst, bryne meg på nye utfordringer og samle på nye mestringsopplevelser. 

Med planlegging og målsetting kan vi langt på vei skape oss den hverdagen vi selv ønsker. Endringer skjer nemlig ikke av seg selv. Ønsker du å ha det bedre må du også vite hva du ønsker deg og hva du skal gjøre for å oppnå det du ønsker deg. Vil du vite hvordan du går frem for å nå målene dine, få en aktiv hverdag med masse energi, en stram kropp og overskudd til familie og venner? Meld deg på gratis webinar HER så viser jeg deg hvordan.

Når jeg reflekterer over hvordan året har vært ser jeg både i notatblokkene mine der jeg har skrevet ned målene mine, og jeg blar i bilder. 2019 har på mange måter vært et tøft år og jeg har lært utrolig mye på den harde måten. Samtidig har året vært fylt meg gode opplevelser. 

Her er noe av året som gikk. 

Jeg har fått mange nye venner gjennom sosiale medier, og blir gang etter gang så utrolig fasinert av hvor godt kjent man kan bli ved å snakke sammen online. 

Jeg fikk være med i paneldebatt på Litteraturhuset. Tema var "sannheten om mammakroppen" og var i regi av Foreldrerådet. 

Langt utenfor komfortsonen men SÅ gøy!

Jeg ble intervjuet av KK og fikk hele 4 sider i bladet. 
Du kan lese artikkelen HER.

Jeg var på Radiointervju med NRK P1.

Jeg var skikkelig nervøs i forkant men syntes det var SÅ gøy når vi først var på lufta. Jeg fikk snakke om hvorfor det er så bra å trene ute og hvordan vi kan trene effektivt og få supergode treningsresultater i en travel hverdag.

Jeg var i Bergens TIdende, Aftenposten, Stavanger aftenblad og flere av landets store aviser i en artikkel om trening i vinderkulden.

Vi var på telttur med barna og jeg sendte live om hva man bør pakke med seg når man skal sove ute med barna når det er kaldt om natten. 

Filmen med tipsene kan du se HER.

Vi hadde mange bålturer gjennom vinteren, og koste oss med kakao og marshmellows- snømenn :-) En superhit for små og store. 

Vi lagde masse sunt godteri som disse populære gulrokakekulene. Barna velger oftere og oftere hjemmelaget og sunnere godteri på lørdager og det er så stas! 

Jeg fikk trene utrolig mange fine mammaer, både online og i grupper i Bergen.

Det er så stort for meg å kunne hjelpe mammaer med å finne treningsglede.

Vi hadde tidenes beste sommerferie.

Vi hadde 4 uker sammen som familie på road trip. Vi var på familieleir, på hyttetur på Kjose, på seiltur og mange fine fjellturer.

Barna imponerte da vi gikk til til Gaustadtoppen. 6åringen gikk hele veien for egen maskin og 2åringen gikk også mye selv. Du kan lese om turen og få tips til langtur med barn HER.

Vi gikk til innkjøp av SUP brett:
til stor glede for små og store. 

... Og vi var på langtur med seilbåten til Rosendal.

De som kjenner meg vet at jeg er superrastløs, og jeg klarer ikke å finne roen flere dager i en liten seilbåt på havet. Jeg må ha aktivitet hver dag. Vi hadde en dag i Rosendal der jeg fikk luftet meg med en supertung fjelltur til Melderskin. FOR en fantastisk tur. Og så hadde vi med SUPen. 

Fun fact: Vi la til i verdens fineste bukt på vei til Rosendal... som viste seg å være et naturistområde. Det ble middag på dekk med utsikt til usjenerte mennesker. 

Jeg tok et oppgjør meg kroppskomplekser og brukte sommeren på å bade, gå i shorts og kose meg i varmen. Jeg delte tankene mine om kropp: du kan se filmen her... Om at vi finner feil på egen kropp mens vi er mye mer rause med de rundt oss. Jeg tenker ikke negativt om andre som går i bikini og tror heller ikke at folk gidder å bruke energi på å tenke ned om andre sine kropper heller. 

Det er veldig lov til å ønske å stramme opp, gå ned noen kilo og redusere cellulitter. Samtidig er det SÅ viktig å godta kroppen vår der vi er nå. Da har vi det så mye bedre og oppnår også målene våre mye lettere. 

Og hva gjør det vel med noen ekstra kilo eller cellulitter så lenge vi er friske og kan bruke kroppen vår til det vi vil?

Heia en kropp som er sterk nok til å kunne løfte barna og herjeleke med de. En kropp som kan ta oss på langturer og som er sunn og sterk. 

Jeg spilte inn treningsfilm på Ulriken sammen med verdens beste sponsor: Nøstebarn. Du kan se filmen og gjøre treningsøkten HER.
 

I året som kommer skal jeg ha med meg enda flere turer sammen med familien. Jeg skal være mer sosial og pleie vennskapsforhold og kjæresteforhold. Det er så lett å bruke all tiden på jobb og "bare" være mamma. Men for at jeg skal være en god mamma må jeg også fylle på med de tingene som gir meg energi.

... Og det er trening, bra mat og masse tid sammen med venner, familie og mannen min.

I tillegg skal jeg hjelpe DEG med å komme i gang med trening og kosthold som du klarer å kombinere i en travel hverdag som mamma. Jeg har så masse bra i vente til deg i 2020 og jeg gleder meg vilt. 

2020: here we come!
Make it awesome. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.